Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22940


Подписахме договора за базите с ММС
четвъртък 04 януари, 2018  |   5678Подписахме договора за базите с ММС

Официално беше подписан договорът за базите на ЦСКА между клуба и Министерството на младежта и спорта. Договорът за ползване на стадион "Българска армия" и спортен комплекс "Панчарево" е за срок от 10 години, като след приемането на новия закон за спорта той може да бъде продължен до 30 години.

На срещата присъстваха спортният министър Красен Кралев, изпълнителният директор на "Сердика спортни имоти" Мариана Петрова, изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов, спортният директор Пламен Марков, почетният президент Димитър Пенев, главният скаут на ДЮШ Георги Велинов и адвокат Станислав Трендафилов.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 19)

 1  2   » 
 - Иван Г.
неделя 07 януари, 2018
А БЕ МАХНЕТЕ ГО ТОЯ ТРИФОН ОТ АРМИЯТА ЧЕ НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ,КАТО ЗНАЯ КАКВИ ЛАЙНА ЯДЕШЕ В ЛИТЕКС.СЕГА ПРЪВ АРМЕЦ.

 - rosen i.
петък 05 януари, 2018
ЧНГ–На всички с Червени Сърца , браво на Гриша Ганчев за силният дух , браво на ръководството за добрата работа и много успехи на цялата червена общност!!!

 - Бонка Ц.
петък 05 януари, 2018
Да ни е честита още една победа, напук на всички, които са срещу нас! Злобата, която се лее срещу клуба, Гриша Ганчев, спортния министър Кралев и министър-председателя Борисов, е голяма. Според враговете ни, Кралев и ББ са направили така конкурса за базите, че само ние да участваме и да го спечелим. Не си дават сметка, че Ганчев ще налива едни пари, което прави и до днес, за имоти, които никога няма да са негова собственост. И днес в "Меридиан мач" чета статията на "големия журналст" Христо Боненски, според която ЦСКА имал вече задължения 24 млн. лв, които нямало как да бъдат платени. Вече започнаха да се давят в собствената си злоба, но бих им препоръчала да си припомнят народната мъдрост - не копай гроб другиму, за да не паднеш ти в него. И си спомням случая с преоблечения като поп левскар, който вървеше пред катафалка /разбирай ЦСКА/, както и за другия с т.нар."основател" на "автентичното" ЦСКА /разбирай авиатори/. А ние, да уважаваме и подкрепяме нашия спасител Гриша Ганчев, както и момчетата на терена, да пълним Армията и да мачкаме говедата КАТО МАЧЕ У ДЕРЕК.

 - Светослав Г.
четвъртък 04 януари, 2018
Good news.Следва само да привършат световните запаси от гел. Поздравления за ГГ,жилав човек е,да ни е жив и здрав! Само ЦСКА!

 - Станьо К.
четвъртък 04 януари, 2018
Успех на отбора и ръководството чакаме нов стадион за да заведем децата си на мястото на което ще са за цял живот

 - Мирослав К.
четвъртък 04 януари, 2018
Здраве за всички и успех! САМО ЦСКА

 - Петър А.
четвъртък 04 януари, 2018
Честито армейци! Браво Гриша! Следват 5 победи напролет над говедата, после Купата и накрая титлата!

 - Иван Я.
четвъртък 04 януари, 2018
Най големия.Браво Гриша.Само ЦСКА.

 - Стефан З.
четвъртък 04 януари, 2018
Изключително съм удовлетворен! Нямам думи просто...

 - Недко Н.
четвъртък 04 януари, 2018
Браво! Хубаво би било сега да се организира търг и за базите на всички останали клубове?!? Както и наем да плащат и инвестиции да правят!Това важи и за онези от село Подуене ...


1 до 10 (от 19)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА