Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 955

Антон Недялков ще играе в САЩ
четвъртък 21 декември, 2017

 
Антон Недялков ще играе в САЩ

Армейци,

бранителят Антон Недялков вече е състезател на американския клуб Далас. След дълги преговори трансферът бе финализиран официално и сърцатият защитник поема към американската Висша лига.

Сумата, която ЦСКА ще получи по контракта, е 1,5 милиона долара, като тя може да нарасне при добро представяне на футболиста и новия му тим. Освен това червените запазват в специална клауза значителен процент от правата на Недялков при бъдеща негова продажба.

Към 24-годишния роден национал имаше засилен интерес и от други чуждестранни клубове, но за ЦСКА сделката в този момент не беше основен и задължителен приоритет. Със своя авторитет и позиции легендата Христо Стоичков изигра основна роля тя да стане факт. По негова препоръка от Далас отдавна следяха изявите на Недялков и на няколко пъти повишаваха финансовите параметри. Ръководството на армейците направи много, за да задържи играча в редиците си и през пролетта, но в крайна сметка бе уважено изричното настояване на самия футболист и Стоичков кариерата му да продължи на ново поприще в САЩ.

Искаме да ви уверим, че ръководството на ЦСКА веднага предприе нужните мерки и задейства преговорите по привличането на качествен заместник на Недялков на този пост.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 99)

 1  2  3  4  5 ...   » 
 - Станислав С.
сряда 03 януари, 2018
Радвам се за Антон и му пожелавам успех! Момчето даваше всичко от себе си и се раздаваше и за Литекс, и за ЦСКА! Време е за следващата стъпка в кариерата му, дял за което има и нашата "легенда" Христо Стоичков! ! Одобрявам решението на мениджърския екип на ЦСКА. Той е доказал, че си разбира от работата. Нямам никакви съмнения, че заместникът на Антон ще е качествено попълнение. Тъй че, ние, феновете да не се вживяваме в ролята на мениджъри, а трезво да приемем, че това е пътят, по който ще върви ЦСКА, поне в близките няколко години. Иска ми се да сме Ман Сити, Барселона или ПСЖ, но не сме. За това пък сме ЦСКА - най-известният по света български клуб, който винаги трябва да се котира високо! И трансфери, като тоя на Антон Недялков в САЩ да допринасят за това!

 - Кирил З.
събота 23 декември, 2017
в сайта трябвеа да се направи админи да блокирват говеда и тем подобни изчадия

 - Светослав Г.
петък 22 декември, 2017
По-леко със сиктирите,и за Антон е добре,и за клуба. Успех Тони,за толкова кратко време направи така,че да те обича цяла червена България!

 - Ivaylo I.
петък 22 декември, 2017
... Разочароващо... много разочароващо! ... И това ръководство е като предните ! Купи,титли - ала бала - само лъжи,лъжи и постна замазка отгоре ... ай с.ктир, майната ви...

 - Иван Л.
петък 22 декември, 2017
Успех! Нооо...жалко. Нямаше да се продават основни играчи!?

 - Крис К.
петък 22 декември, 2017
Трансферите са част от футбола. Така е преценило ръководството.

 - Крис К.
петък 22 декември, 2017
Да му пожелаем успех. Тук според мен решаваща дума за трансфера е имал самият играч. Насила няма как да задържиш някой, въпреки че левите защитници са си дефицит.

 - Станчо Н.
петък 22 декември, 2017
На добър час Армеецо!..Завинаги един от нас.Благодарим ти ,че носи с чест и мъжество червената фланелка и нито за миг не спря да се раздаваш за най великият клуб в България.ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМЕ УСПЕХ.

 - Вал В.
петък 22 декември, 2017
Напълно споделям мнението на Мирослав. Пичове, свалете си розовите очила. В момента се съдим и за 500 000 евро с УЕФА. Ако спечелим делото в САС какво си представяте, че онези тюфлеци ще плеснат с ръце и ще ни прегърнат. Ще не гледат под лупа относно финансовия феарплей. Както някои вече са написали, че повече от 5 млн. лв. нямаме приход, при разходи от 12 - 15 милиона. Е, направо сме заложени на дузпата и УЕФА такъв шамар ще ни нанесе, че още 3 години извън Европа плюс солидна глоба не ни мърдат. Вие какво си мислите, че на ПСЖ, Малага, Милан собствениците им нямат пари. Не могат да намерят някакви спонсори. Те трябва да имат приходи. Вие какво мислите, че клубът не можеше да участва със собственото си име в търга за емлемата, а Ганчев направи врътката с РЕД Анималс. Ами 8 милиона ще се запишат в баланса на клуба като разход. Тогава 20 - 23 млн. разход -- срещу 4-5 приход. Готови сме за гилотината на УЕФА. Така, че по кротко с това "ама излъгали", " Антон струвал повече" и т,н. Това е максимума за краен защитник българин. Не ми цитирайте онези от Разград. Това са бразилци и аржентинци. Погледнете нивото на нашето първенство и тогава съдете. Колко български защитници са продадени за повече?????????? Желая успех на отбора!!!!!!!!!!!!!

 - Георги В.
петък 22 декември, 2017
Нелогично е!Със сигурност заплата на Антон в САЩ няма да е по-голяма от тази на един средно европейски отбор.Все пак ЦСКА подписа с играч титуляр от МЛС.На Антон Недялков му трябваха още сезон и половина два и с постоянството и таланта си щеше да помогне за 32,33....титла както и да се отблагодари с един многомилионен трансфер в еропейски гранд!Той го заслужава.Кой знае какви глупости са му напълнили главата разни мениджъри ,а и когато клубът е готов да се раздели с теб...... Естесвено нямам търпение да дойде пролетта и отново да съм на Армията. САМО ЦСКА.


1 до 10 (от 99)

 1  2  3  4  5 ...   » 

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА