Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22652


Ветераните се събраха у дома (ВИДЕО+СНИМКИ)
сряда 20 декември, 2017  |   4234Ветераните се събраха у дома (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ветераните на ЦСКА се събраха у дома - на стадион "Българска армия", на традиционната среща по случай коледно-новогодишните празници.

На празненството присъстваха някои от най-големите легенди на клуба, а дългогодишният директор на Музея на спортната слава Александър Манов и почетният президент Димитър Пенев приветстваха ветераните и пожелаха през новата 2018 година освен 70-та  годишнина, ЦСКА да празнува и след спечелването на титлата и Купата на Бългрия.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ПУБЛИЧНИЯ АКАУНТ НА ЦСКА ВЪВ VIBER.

Знаменитите личности коментираха помежду  си, че са изключително доволни от прогреса на отбора, добрата игра и резултатите, които постига тимът до момента през сезона и са обнадеждени, че ЦСКА се развива правилно и скоро ще бъде на върха - там, където му е мястото.

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

В ресторант "Армията" имаше изненада за някои от ветераните - масите в заведението са покрити със специално фолио със снимки на част от легендите на тима.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

На сбирката присъстваха и спортният директор и легенда на ЦСКА Пламен Марков, изпълнителният директор на клуба Трифон Попов и главният мениджър Стойчо Стоилов, които поздравиха ветераните и за пореден път им благодариха, че са се борили през годините, за да прославят клуба ни не само в страната, но и в цял свят.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Ivan C.
сряда 20 декември, 2017
Много е приятно и трогателно да видя,една част от легендите на ЦСКА,носили голямата слава на този славен отбор.Да видя, че са живи и здрави и, че са се събрали заедно в своя дом, на това свято място-Армията.Само ЦСКА.

 - Dimko P.
сряда 20 декември, 2017
Звезда до звезда !!


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА