Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22681


Важна информация за мача с Лудогорец
сряда 13 декември, 2017  |   4644Важна информация за мача с Лудогорец

Армейци,

утре (14 декември) от 17:30 часа ЦСКА приема Лудогорец на стадион "Българска армия" в 1/4-финален мач от турнира за Купата на България. Двубоят ще бъде последен за клуба ни през 2017 година и очаквано предизвиква огромен интерес сред многобройните червени привърженици.

За да се избегне струпването на фенове пред входовете на стадиона, молим всички вас да дойдете на "Армията" по-рано. В 16:00 часа стадионът ще бъде отворен и ще можете да заемете своите места.

Създадена е специална организация за мача и ви приканваме да влезете на стадиона от входа, посочен на вашия билет.

Билетите за двубоя са в продажба и могат да бъдат закупени от фен магазина на стадиона и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец".

Утре касата до фен магазина ще отвори в 11:00 часа, а всички останали - в 14:30 часа.

Купете своя билет още сега онлайн на www.ticketpro.bg.

ЦСКА и Мтел ще зарадват трима от вас, които ще подкрепят отбора в мача за Купата, с уникални смартфони, които ще бъдат гравирани с вашите имена и емблемата на клуба. 

За да спечелите смартфон, трябва да закупите билет за мача и да регистрирате 16-цифрения уникален номер от него, който ще намерите в горния му десен ъгъл. Притежателите на абонаментни карти също ще имат шанса да спечелят специалния смартфон. За целта те трябва да въведат 5-цифрения номер от абонаментната карта. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ ВАШИЯ БИЛЕТ ТУК ДО 23:59 ЧАСА НА 17 ДЕКЕМВРИ (НЕДЕЛЯ).

Фен клуб "Сектор Г" обяви дрескод за мача "Всички с шал". Вземете своя и нека целият стадион почервенее!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Сподели:            
Коментари от потребители:


 - Бисер П.
сряда 13 декември, 2017
Братя и сестри българи, утре турските орди ще направят опит да нахлуят в нашия дом, да безчинстват и да си тръгнат безнаказани. Нима ще оставим нашия отбор сам срещу турските изверги, плюс ибрикчията им Кабаков ? Нима ще позволим на турския враг да окупира без съпротива нашата светиня ? Не разбира се ! Не, не и сто пъти не ! Какво бихте чувствали, гледайки по телевизора как турчин бесней над бащино ни огнище ? Как бихте гледали по телевизията, как се гаврят със нашите деца насред нашата крепост ? Ние сме длъжни и трябва да защитим нашият бастион от турските разбойници. Ние сме Армейци, защото никога не оставяме нашите момчета, винаги сме на нашия пост. Всички Армейци на стадиона ! Всички българи на стадиона ! Могъщата червената армия по трибуните, трябва да изпепели турските зверове !
СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА