Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24664

Да подкрепим ЦСКА срещу Белогорие
вторник 05 декември, 2017  |   2123Да подкрепим ЦСКА срещу Белогорие

Волейболистите на ЦСКА ще изиграят първия си мач в евротурнирите за тази година в четвъртък (7 декември) от 19:00 часа в зала "Универсиада".

Момчетата на Сашо Попов се изправят срещу звездната селекция на руския "Белогорие". Феновете от Сектор Г също ще подкрепят нашите момчета. По време на срещата в залата ще има урни, в които всеки може да дари средства за хореографията за мача с Лудогорец на 14 декември. Билетите за мача са в продажба в мрежата на Тикетпро.

Ето какво написаха от Фен клуб Сектор Г:

Време е за волейбол! В четвъртък от 19 ч. нашите момчета посрещат силния руски отбор "Белогорие" в "Универсиада". Билетите са на цена от 10 лв., а освен в мрежата на ТикетПро, ще бъдат налични и на касите пред залата в деня на мача.

Кампанията ни за мача с турците все още не е приключила, така че нашите момичета ще бъдат на ваше разположение и в четвъртък. Не подминавайте урните - за разлика от други, ние правим всичко сами!

Нека се позабавляваме и загреем за спектакъла, който сме подготвили срещу "Лудогорец". Много повече от 100 сърца ще туптят в ритъм, непознат за никой досега!

ЦСКА ИЛИ УМРИ!

Сподели:          
Коментари от потребители:


 - Kostadin D.
четвъртък 07 декември, 2017
някои да ми каже каде 6те го изла4ват ?
СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА