Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23679


Започна благотворителният турнир на "Армията" (СНИМКИ)
събота 02 декември, 2017  |   2611Започна благотворителният турнир на "Армията" (СНИМКИ)

На помощните терени на стадион "Българска армия" беше дадено началото на благотворителния турнир "Един за всички, всички за Криси", който ЦСКА организира.

За да покажат на 9-годишния юноша на Футболна академия "Царско село" Кристиян Илиев, на когото предстои животоспасяваща операция, след като беше диагностициран с рядко срещано заболяване - сарком на Юинг (злокачестветн тумор), че не е сам, 24 отбора (набор 2006) ще поиграят футбол на "Армията" днес.

Освен тимове от софийските школи, за да покажат своята съпричастност, на стадиона пристигнаха и отбори от Видин, Дупница и Перник. 

Тимовете са разделени по 4 в 6 групи и двубоите ще се играят на принципа всеки срещу всеки, а мачовете ще са с продължителност 2 полувремена по 10 минути.

Всички отбори ще получат по една купа, на която е гравирано мотото на кампанията - "Един за всички, всички за Криси", за участието си в благотворителния турнир.

Посетителите на стадиона могат да си закупят нещо и от благотворителния базар, а всички желаещи имат възможност да дарят средства в кутиите, които са разположени около терените.

Защото футболът е много повече от игра. Защото футболът ни обединява. Защото всички сме един отбор. Защото Криси трябва да спечели най-важния си мач. И ние ще му докажем, че не е сам.

Дарителски сметки са открити в Банка ДСК ЕАД на името на Кристиян Георгиев Илиев

IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лева

IBAN: BG71STSA93000024851958 - в евро

BIC: STSABGSF

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА КРИСИ!

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА