Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22982


Позиция на ръководството след наказанието на клуба (ВИДЕО)
понеделник 27 ноември, 2017  |   6232Позиция на ръководството след наказанието на клуба (ВИДЕО)

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа ЦСКА да играе два домакински мача без публика. Клубът ни ще изтърпи наказанието в оставащите два двубоя от Първа лига на "Армията" срещу Септември в четвъртък (30 ноември) и срещу Берое (10 декември).

Освен това ЦСКА е глобен с общо 14 300 лева за различни провинения на феновете и ще трябва да възстанови щетите на стадион "Локомотив".

Локомотив (Пловдив) също ще играе два мача у дома без публика и трябва да плати глоби на обща стойност 14 000 лева заради различни действия на привържениците на тима.

Дисциплинарната комисия не взе предвид данните на полицията в Пловдив и факта, че домакините не бяха осигурили необходимата охрана на рисковия двубой.

Без значение за ДК остана и твърдението на директора на ОД на МВР-Пловдив Атанас Илков, който заяви, че двама руски граждани от агитката на Локомотив Пд влизат първи на пистата и с провокативните си действия предизвикват феновете на ЦСКА да сторят същото.

Ние, ръководството на ЦСКА, питаме защо двата клуба получиха еднакво наказание - 2 мача пред празни трибуни, след като фенове на домакините предизвикаха ексцесиите на стадиона, а организаторите на двубоя не се справиха със задачата си?

Дисциплинарната комисия може би не вярва на комисар Атанас Илков, който е категоричен, че всичко това се случи заради привърженици на Локомотив Пд?

Защо Локомотив Пд не е наказан и за нанесените удари от фенове на домакините върху наши футболисти и хора от щаба, като нападението срещу Енрике Рафаел дори ясно се вижда в прикаченото видео? По наредба за подобни действия домакините трябва да бъдат наказани с още 10 000 лева и 2 срещи лишаване от домакинство.

От ръководството

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 15)

 1  2   » 
 - Станчо Н.
понеделник 27 ноември, 2017
Ако не бяха слезли момчетата да отблъснат мангалите и техните руски дружки кой гарантира,че нямаше да има тежко пострадали наши футболисти или хора от щаба.А футболистите кой щеше да защити в случай ,че нямаше своевременна реакция на нашите момчета.Щяха да ги смажат от бой долу на терена докато влезе полиция можеха много по-лоши неща да се случат.

 - Peter M.
понеделник 27 ноември, 2017
Тези провокации са платени от делиорманския гел. Освен на стадиона, трябва да вземем специални мерки и извън игрището!

 - Иван Х.
понеделник 27 ноември, 2017
100% провокация срещу наште! Повече от очевидно е всичко! Защо не изкарат една камера от циганската агитка да видим кога точно излизат, кой, кога и как. В момента на нахлуването там има десетки локомотивци! Ръководството да поиска запис от охранителните камери, ситуацията е повече от ясна и е част от стратегическата цел да ни смачкат като се опитат да откажат нашия лидер Гриша Ганчев или да ни намерят друга цака по всички възможни линии.

 - Светослав Г.
понеделник 27 ноември, 2017
Вчера две неща бяха важни: победата и това,че има хора готови да бранят ЦСКА с телата си... За мен лично,момчетата реагираха адекватно(въпреки глобите)... Бой по вразите български! Само ЦСКА приятели!

 - Ivan C.
понеделник 27 ноември, 2017
Сергей М.Напълно съм съгласен,че феновете на ЦСКА трябва да се поддържаме.Но въпрокът в случая как да поддържаме отборът - това в случая е най-важното.Сега сеполучи следното-в следващите два мача ще страда отборъ, ще страдат и феновете.Само ЦСКА.

 - Антонио Б.
понеделник 27 ноември, 2017
Изцяло провокация срещу нашия клуб и феновете ни! Двоен стандарт, Наглост и безочие! Войната вече е повече от открита никои не може да ни спре да защитаваме клуба си всеки който както сметне за добре! Тяхната омраза ни кара да обичаме клуба си още по-силно за това им благодаря.

 - Димитър К.
понеделник 27 ноември, 2017
Господа,нищо ново за тези цигани от Пловдив.Защо никой не си спомни,как беше провокиран и бит Присо и то от полицията.На ръководството говори ли му нещо това ?

 - Боян Н.
понеделник 27 ноември, 2017
Локо ПД не осигуряват полиция и в същото време провокират боя, а имат по-малко финансово наказание. Смях. Браво на всички момчета слезли на пистата у защитили семейството ЦСКА. А мрънкачите да се замислят, ако някой упражнява агресия върху техни близки дали само ще стоят и гледат като .....

 - Сергей М.
понеделник 27 ноември, 2017
Трябва да сме единни и да се подкрепяме в добро и лошо.Както винаги сме били.

 - Сергей М.
понеделник 27 ноември, 2017
Вал,и на теб ще кажа като мъжкар да ги изкараш ти,ако можеш.Там се срещат,там се случват нещета.


1 до 10 (от 15)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА