Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 25089

Фенове на домакините провокираха спирането на мача
неделя 26 ноември, 2017  |   9096Фенове на домакините провокираха спирането на мача

Двубоят от XVII кръг на Първа лига между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, който започва в 15:30 часа на стадион "Локомотив", беше спрян за около 20 минути след близо 42 минути игра при резултат 1:0 в полза на ЦСКА.

Причината: провокация на феновете на домакините към червената агитка на стадиона.

Първоначално на пистата необезпокоявани се появиха няколко фенове от сектор "А", които по непотвърдена информация са част от агитката на Спартак Москва. Има данни, че те са допуснати на пистата на стадиона с помощта на тарторите на агитката на пловдивския тим.

Те тръгнаха към сектора за гости и провокираха нашите привърженици с различни скандирания. Отново подчертаваме - необезпокоявани.

В този момент привържениците на ЦСКА влязоха на пистата на стадиона, а когато видяха това, феновете от агитката на домакините също преодоляха оградите и се стигна до саморазправа между запалянковците на двата тима.

Домакинските привърженици бяха организирани да нахлуят на пистата. От началото на мача те започнаха да се подреждат на мястото, от което след това колективно преминаха загражденията.

Реакцията на органите на реда закъсня. Преди да се намеси полицията, феновете се биха на пистата, в резултат на което има пострадали и задържани привърженици.

Очаквайте повече информация за инцидентите на CSKA.BG.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 24)

 1  2  3   » 
 - Стефан Ч.
понеделник 27 ноември, 2017
Нищо не може да ни спре армейци въпреки наказанията !!! Напред към 32 титла ! Само ЦСКА!!!!!

 - Станчо Н.
понеделник 27 ноември, 2017
За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК "Локомотив" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева. По сезиране от Комисия „Етика и феърплей”, на основание чл.4, във връзка с чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от ДП /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни скандирания – ДК наказва ПФК "Локомотив" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева. За навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.1, б. В, предложение 4 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК "Локомотив" гр. Пловдив с лишаване от домакинство за 2 срещи имуществена санкция в размер на 10 000 лева и във връзка с чл.37, ал.1, т. 21 от ДП /2017-2018/ ДК заменя лишаване от домакинство със забрана за игра пред публика. За извършено нарушение по чл.37, ал.1, т.1, б.А,Б и В от публиката на отбора-гост на основание чл.37, ал.1, т. 20 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК "Локомотив" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева. За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева. За хвърлени димки на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева. За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.В от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. По сезиране от Комисия „Етика и феърплей”, на основание чл.4, във връзка с чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от ДП /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни скандирания – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева. За навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.1, б. В, предложение 4 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с лишаване от домакинство за 2 срещи имуществена санкция в размер на 10 000 лева и във връзка с чл.37, ал.1, т. 21 от ДП /2017-2018/ ДК заменя лишаване от домакинство със забрана за игра пред публика. ДК задължава ПФК „ЦСКА-София” гр. София да възстанови щетите на стадион „Локомотив” гр. Пловдив съгласно чл.38, ал.1.

 - Бонка Ц.
понеделник 27 ноември, 2017
Абсолютно подкрепям коментара на Вал.В! Ако тарторите на фракциите в ЦСКА не могат да овладеят хулиганските амбиции на обикновените фенове, какви водачи са тогава? Абсолютно вярно е, че с това си поведение феновете могат да откажат Гр.Ганчев да помага на клуба. Нали точно това целят говедата, авиаторите и Делиормана - да ни смачкат. Вие им поднесохте на тепсия аргументи, които сигурно до края на годината, а и след това, ще дъвчат като дъвка. Не стига, че след всеки мач, заради ругатни по адрес на БФС, ползване на забранените по време на мач бомбички и други пиротехнически средства, клубът е глобяван солено, а Ганчев плаща. Вместо тези пари да отидат в полза на базите, за Армията, за футболисти. Това ли е начина да избивате комплекси и да се захранвате със скандали? А не ви ли направи впечатление, че преди нашия мач, когато Левски игра с Верея, говедата бяха толкова кротки и нямаше една запалена факла? Това трябваше да е червената лампичка, която да светне в кухите ви глави, че нещо се замисля срещу ЦСКА. И понеже ви са слаби ангелите, вместо да спрете и предотвратите тези ексцесии, вие започнахте да оправдавате поведението им. Ако трябва, ходете при собствениците и поднесете извиненията си за това безумие. Защото не ми се мисли какво може да се случи, ако им писне и излязат от клуба. И е крайно време да спрете безумията на тези наркоманчета и алкохолици, заради които Ганчев и Инджов не са длъжни да изпразват джобовете си.

 - Трифон М.
понеделник 27 ноември, 2017
Оскотял народ. Трагедия!!!

 - Вал В.
понеделник 27 ноември, 2017
Ало, Анималс, Вие за Перуката и Агата ли правите тези изцепки? За тях ли работите? Не може зрели мъже да бъдат "провокирани" и да слязат на пистата след като отбора води с 1:0. Ами ако фенове на Локото не бяха слезли и те, веднага "Тюфлеците" щяха да присъдят служебна загуба. Не приемам, че с бомбички и димки трябва да доказваш любовта си. Помните ли как Божков го изгонихте от Армията, а преди две години ходихте да му целувате ръцете. Ама той не бил истински армеец , ама имало съмнения за продадена титла. А след него разните боклуци и лупита ви харесаха, нали? Загробиха клуба. Вие пишете декларации срещу "аквариума" в Разград, а след вчерашния случай Перуките на коя страна ще застанат в спора? Какво искате? Да изгоните и Ганчев ли? Човекът дава 8 млн. лв за нищо незначеща емблема, реновира Панчарево, ще строи нов стадион, изгради отбор и ДЮШ. И ние феновете какво? Изкарваме солидни глоби, които плаща Ганчев. Под угроза е да отнемат точки на клуба. Ако пробием в Европа ( спечелим в КАС ), какво смятате, че при подобни изцепки УЕФА няма да ни отсрани не за 3, а може и за 5 години вън от турнирите. Човек каквото сам си направи, и врагът не може да му направи! Как си представяте клубът да привлича спонсори? Или смятате, че Ганчев има печатница за пари и ще харчи без да си прави сметката. Ще построи нов стадион и феновете ще го чупят, когато съдиите или Перуките нарушат правилата. А вие не нарушавате ли както тях правилата. Когато решите да се биете правете го вън от стадиона. Не вредете на клуба. Не съм "говедо" и аз обичам този клуб.

 - goscho d.
неделя 26 ноември, 2017
Кога най–после журналята ще престанат да наричат тези хулигани “фенове“ ?!

 - Иван Г.
неделя 26 ноември, 2017
Само бой по столипиновските мангали,да им се оставим , да ни мачкат и тия ли?То съдии,медии, БФС,сами сме,ама няма да се предадем

 - krasimir a.
неделя 26 ноември, 2017
Колко трябва да си късоглед, че някои да не виждат обикновена провокация. Разберете ЦСКА и Гришата объркаха сметките на всички като почнете от политици та стигнете до БФС.Гришата успя,ЦСКА е реален фаворит за титлата всеки мач ни режат,но ние вървим напред/ами днешния отменен гол/,мач с Лудогорец на Армията -победа която би ни гарантирала огромно психологическо предимство.И какво мач пред празни трибуни, ама я си представете 20 000 на Армията ако ни провокират тая лавина тръгва по софийските улици и няма спиране.Кандидатурата на Любо също не е случайна,помислете! Това БФС и всички гадове са дотук ,те вият на умряло и това са им последните вопли.Трябва заедно с ръководството, което съм сигурен че знае какво се случва да извървим заедно пътя до върха.Но трябва да се съберем и заедно да действаме така както беше преди година когато Гришата дойде в ЦСКА,само така ще успеем по лесно иначе всички се чувстват объркани.Само ЦСКА!

 - Георги В.
неделя 26 ноември, 2017
Това говедо Georgi.A е крайно време да бъде спрян да провокира, защото заради такива като него и журналисти подлоги се случват тези неща от днес. А провокациите няма да спрат, ще се борят докрай да съсипят ЦСКА! Гуведата заедно с медийните войни на домуса ще продължават да се опитват да ни разединяват! Няма да е лесно , но нека Армиата да е пълна на всеки мач и нямат шанс!

 - Кирил З.
неделя 26 ноември, 2017
тоя ,Георги няма ли кой да го изгони от тука .


1 до 10 (от 24)

 1  2  3   » 

СПОНСОРИ

MAX Score

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА