Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22982


До армейците
петък 24 ноември, 2017  |   4779До армейците

Армейци,

министърът на младежта и спорта Красен Кралев даде пресконференция, на която обяви условията за провеждане на конкурс за отдаване под наем на базите на ЦСКА - спортен комплекс "Българска армия" и спортен комплекс "Панчарево".

Обектите са собственост на „Сердика спортни имоти" ЕАД и ще бъдат отдадени под наем за срок от 10 години срещу заплащане на месечен наем и извършване на инвестиции.

Документи за участие в конкурса се подават до 17:00 часа на 11 декември 2017 година. На 3 януари 2018 година ще бъде обявено класирането и ще стане ясно кой ще спечели търга за базите.

ВИЖТЕ РЕШЕНИЕТО НА ММС ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРСА В ПРИЛОЖЕНИТЕ СНИМКИ.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 16)

 1  2   » 
 - Георги Р.
събота 25 ноември, 2017
Не е нормално ЦСКА да плаща наем на държавата при положение че държавата не е вложила нито един лев в Стадиона и базата, Ние феновете на ЦСКА сме най-големия данъкоплатец във държавата. Време и за ЦСКА да има същите условия който имат другите Софиски отбори. А всички знам че те не плащат нито лев наем

 - Станчо Н.
петък 24 ноември, 2017
САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ФУТБОЛ!!!

 - Станчо Н.
петък 24 ноември, 2017
Страх ме е да бързам да се радвам но все пак малко остава и ще можем да говорим

 - Крис К.
петък 24 ноември, 2017
Да благодарим все пак на министъра и правителството,че се ангажираха да направят нещо по въпроса с базите на ЦСКА. За да има инвестиции, трябваше договор за концесия.

 - Ivan C.
петък 24 ноември, 2017
месечната вноска е определена на базата на оценката на стойността на имотите и срокът на концесията. По въпросът за срокът на концесията-по сегашният закон максималният срок е 10 години.След като се приеме новият закон макс. срок най - вероятно ще стане 30 години. Прави впечатление, че условията на конкурса са добре обмислени,а целта я обяви Министър Кралев- гаранция за държавата, че ще си получи парите.

 - krasimir a.
петък 24 ноември, 2017
В тия документи има материя която е чисто юридическа и по нея може да вземат отношение само юристи.Около Гришата има много такива, да оставим на него тая работа.Важното е един път завинаги да има реален документ с който за определен срок и при ясни условия да може да инвестираш,а как точно има кой да мисли.Тая тема не е интересна за нас феновете,помислете само защо се говори само за търгове при ЦСКА, как при Левски,Лудогорец,Ботев,Чморе,Берое,Славия няма търгове!!!!Това е за да ни занимават с глупости и да раздвояват вниманието на феновете ни , да няма покой,да се рие нещо, да ни режат ,да говорят за лицензи , за акционерни дружества,само не за футбол,защото ако има спокойствие около червената общност и се мисли само за футбол, другите ще има да чакат по 10 години за някоя купа.Затова всички истински армейци и Гришата и Ицо и Любо и Пената и Паро иСтойчо и Марто и Бербата и всички ние само горе главите ,всички заедно ще успеем.Сигурен съм в това.Само ЦСКА!

 - Вал В.
петък 24 ноември, 2017
А бе, пичове, Кралев казал, че инвестициите щели да се приспадат от наема. Аз ли не мога да чета или вие. В документита пише 60 000 лв начална цена на месечния наем. Това е търг и наема може да достигне и 100 -200 000 лв. Сумата 800 000 лв. разпределена по години, не се приспада от наема, т.е. задължителна е . Той Кралев може да казва всичко, но вярва ли някой, че 10 години ще бъде министър? Винаги ще се гледа написаното в Договора, а не какво казъл някой си. Ако греша нека някой компетентен юрист да ни светне.

 - Кирил И.
петък 24 ноември, 2017
А бе, хора ,вие не четете ли!?Кралев каза,че наема се приспада от инвестициите,а след приемането на новият закон за спорта,тия 10 години автоматично се продължават,стига да са спазени инвестиционните обещания.Няколко пъти наблегна,че ще се изискват качествени промени в състоянието на базите в съответствие с европейските изисквания.Преди време се каза,че след преминаването към частно-държавна собственост(или нещо такова се казваше),Клубът може да стане собственик в един момент!„Авиаторите“ бяха до тука-не отговарят на условията за участие!!!

 - Йордан Д.
петък 24 ноември, 2017
А защо само 10 години? Нали чакахме новия закон за спорта, според Министър Кралев защото той ще позволява отдаването за по-дълъг срок. 10 години е малък срок, като се има в предвид какви инвестиции се очаква да бъдат направени.

 - Атанас В.
петък 24 ноември, 2017
Смешна работа.Пак наем


1 до 10 (от 16)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА