Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24354

Истината за Петрус Бумал
понеделник 20 ноември, 2017  |   5145Истината за Петрус Бумал

Армейци,

поради зачестилите атаки от страна на бившия футболист на ЦСКА Петрус Бумал, ръководството е длъжно да внесе следните уточнения.

Досега запазвахме добрия тон в желанието си да не накърняваме неговото достойнство и не отговаряхме на некоректните му атаки. Истината обаче е следната:

ЦСКА не пожела да активира клаузата му за продължаване на договора заради хроничната контузия на глезена, която нерядко го принуждаваше да пропуска тренировки или да бъде сменян принудително по време на срещите.

И ако това е основателна причина, то другата е направо за съд. Имахме достоверна информация, че футболистът е имал нерегламентирани контакти с разни субекти, касаещи изхода и феърплея на някои наши важни мачове. Разбирайте го както искате, но ние бяхме крайно разочаровани от действията му и именно това повлия да не подновим договора, макар документално да бяхме изрядни.

Относно приказките за условията по българските стадиони сме съгласни, че не всичко е наред, но нека той си припомни първо къде и как тренират сънародниците му от Камерун, които, да ни извинява, но те няма как да са критерий и пример за нас.

От ръководството

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 7 (от 7)

 - Станчо Н.
вторник 21 ноември, 2017
Всички отрепки опитващи се поради,каквито и да е причини да накърняват реномето на клуба трябва да бъдат смазвани моментално.

 - Мартин В.
вторник 21 ноември, 2017
Браво за ответната реакция, ЦСКА не е отбора, който може да бъде оплюван от разни маймунки. Стига сме търпяли маймуни, перуки и тем подобни. Отново адмирации за статията и затова, че имаме зъби.

 - Атанас В.
понеделник 20 ноември, 2017
Продажник и плюнка.Сънди беше по-добър от този козел

 - Ivan I.
понеделник 20 ноември, 2017
Имаше потенциал чисто като игрови умения.Пресираше добре и отиграваше спокойно и интелигентно като за опорен халф ,като показваше и известни криетивни наченки при градежа на играта.Жалко за останалото.

 - Valentin T.
понеделник 20 ноември, 2017
Ei Stamene stiga gi u4i na tarpenie!!!Natiskai ot parvata minuta.Na 90% v A grupa vkarame li ranen gol sme gi bili.I kakva e tai fizi4eska podgotovka.NE MOGAT DA HODQT.PRETRENIRANI LI SA NEZNAM,AMA IZLEZ I KAJI

 - Rumen R.
понеделник 20 ноември, 2017
ТОЗИ КОЙТО ГО Е ХАРЕСЪЛ ЗА ЦСКА,НАПРАВО ДА ВЪРВИ ПРИ НЕГО,НО ДА СИ ВЗЕМЕ МЕРКАДОВЦИ,КУБЕМБИ,КУЛМИ,ПИНТОВЦИ И НИКОГА,АМА НИКОГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩА В ЦСКА!!!

 - СВЕТЛИН Д.
понеделник 20 ноември, 2017
САМО ЦСКА НАПРЕД.....


1 до 7 (от 7)


СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА