Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24828

Армейците продължават да побеждават
петък 13 октомври, 2017  |   2338Армейците продължават да побеждават

След като в първия ден на Държавното лично отборно първенство за ученици, II кръг армейските боксьори постигнаха две победи, във втория ден на републиканското успешната серия продължи и двамата състезатели на ЦСКА взеха своите мачове на ринга в спортната зала в Петрич.

В категория до 36 килограма Дениян Кленовски отстрани Асен Митев, след като съдиите отсъдиха победа за нашето момче с 3:0 гласа. Днес Кленовски излиза на ринга в мач от четвъртфиналите срещу Любен Любенов. Двубоят е десети в програмата на сесията, която започва в 15:00 часа.

Коста Симеонов не срещна затруднения в своя 1/4-финален сблъсък при 62-килограмовите срещу Здравко Константинов. Той надви съперника си с нокаут във втория рунд и така си осигури минимум бронзов медал от шампионата, след като достигна до полуфиналите. В двубоя, в който ще се бори за място на финала, Симеонов ще боксира срещу Александър Стойков. 

Днес за място на полуфиналите ще се бори и Георги Стоянов. В категория +76 килограма армеецът ще боксира срещу Иван Иванов. Срещата е 40-та в програмата за деня.

Армейците са водени от треньора Ангел Тодоров на ДЛОШ в Петрич.

Сподели:          

СПОНСОРИ

MAX Score

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА