Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 840

Грациите на ЦСКА впечатлиха гръцката публика (СНИМКИ)
понеделник 09 октомври, 2017  |   25630

 
Грациите на ЦСКА впечатлиха гръцката публика (СНИМКИ)

Състезателките по художествена гимнастика на ЦСКА спечелиха куп медали от VII международен турнир "Емералдс Къп", който се проведе в Солун. В надпреварата участваха 9 наши грации, които са възпитанички на Биляна Проданова и Светослава Калоянова.

Никол Антова спечели златните медали в многобоя при децата, на въже и на съчетанието си без уред. Виктория Николаева грабна бронзов медал от надпреварата без уред и финишира четвърта в многобоя.

При девойките младша възраст Ива Благоева взе бронзов медал в многобоя, а на шесто място се класира Даниела Йорданова.

Стела Челебийска, която се състезава при девойките старша възраст, се завърна от Солун с три медала - един сребърен и два бронзови.

ЦСКА имаше грации и в турнирите при по-малките гимнастички, които са разделени спрямо годината си на раждане. Михаела Антова завърши на четвърто място, а Анна Димитрова зае деветата позиция. В Солун за първи път пред публика своите съчетания изигра Люси Агайн.

Най-малката състезателка в "Емералдс Къп" беше Ема Илиева от ЦСКА. В конкуренцията на силни рускини нашето момиче завърши надпреварата на пето място, но беше едно от най-подкрепяните деца от гръцката публика.  

Водачът на нашия отбор в Солун Биляна Проданова получи специален приз от организаторите на турнира. Тя беше наградена с почетен плакет заради постиженията си в художествената гимнастика - сребърен медал от европейско първенство и балканска титла. 

В състезанието в Солун участие взеха над 400 гимнастички от България, Русия, Гърция, Индия, Испания, Египет и др.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА