Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 015

"Баристо" е новият спонсор на ЦСКА (ВИДЕО + СНИМКИ)
четвъртък 21 септември, 2017  |   10986

 
"Баристо" е новият спонсор на ЦСКА (ВИДЕО + СНИМКИ)

Кафе "Баристо" е новият спонсор на Професионален футболен клуб ЦСКА. Договорът е дългосрочен, а параметрите на контракта са търговска тайна между двете страни.

Логото на кафе "Баристо" ще стои върху десния ръкав на фланелките на мъжкия отбор. За първи път то ще бъде видяно на екипите в мача срещу Дунав утре (22 септември) от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Спонсорът беше обявен на пресконференция в залата на "Армията". На нея присъстваха Димитър Жоров - търговски директор на кафе "Баристо", почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев, спортният директор на клуба Пламен Марков и капитанът Божидар Чорбаджийски.

"Изключително развълнуван съм - и в качеството си на търговски директор за кафе "Баристо", но и в личен план - като страстен любител на футбола. Щастлив съм, че именно аз съм човекът, който обявява, че "Баристо" ще си партнира с ЦСКА - най-великият български клуб, оставил своята следа не само в нашата, но и в европейската футболна история. Едно от нещата, с които се гордеем в "Баристо", е вниманието ни към всеки детайл и поради тази причина решихме, че партньорството с ЦСКА е правилната стъпка - високият професионализъм на целия отбор и стремежът им към съвършенство във всеки етап от играта - това напълно кореспондира с нашето отношение към света. За нас е чест да пишем част от футболната история на България заедно с ЦСКА и съм убеден, че партньорството ни ще бъде изключително успешно. Честно казано, вече нямам търпение в края на сезона да седя в залата за пресконфенции по случай рекордната 32-ра шампионска титла на клуба", сподели Димитър Жоров.

"ЦСКА винаги е бил повод за сериозен интерес и сме щастливи, че кафе "Баристо" ще бъде наш спонсор. Надявам се с бъдещата ни съвместна дейност да спомогнем за популяризирането на марката и издигането й на българския пазар, а в края на сезона да отпразнуваме заедно 32-та шампионска титла на ЦСКА", заяви спортният директор Пламен Марков.

"Хубаво е, че нови фирми разбират, че ЦСКА е номер 1 и искат да си партнират с нас", категоричен беше Димитър Пенев.

КАФЕ "БАРИСТО"

Селекциите на кафе "Баристо" се произвеждат и пакетират в две от най-добрите фабрики в Италия с дългогодишни традиции и опит.
TAG - "Torrefattori Associati Genova"
Партньорите ни от TAG, Генуа, се гордеят с повече от 100 годишната си история. Пристанището на Генуа от векове има ключово значение за кафе индустрията като "сборен пункт" за вносители и производители на кафе. Там възниква и първото училище за експерти по печене на кафе.
През 50-те години на миналия век няколко производители на кафе се обединяват в кафе-асоциация (TAG -"Torrefattori Associati Genova", Обединени Кафе-производители Генуа), която днес притежава една от най-модерно оборудваните фабрики за печене на кафе в Европа.
Експертите от TAG и до днес отделят особено внимание на селекцята и смесването на различни сортова кафе, за да получат най-доброто, съобразно вкусовите изисквания на своите клиенти. Компанията внася сурово кафе, прецизно подбрано от различни региони по света. Модерната лаборатория осигурява мониторинг и поддържане на постоянно качество на продукцията.
През 2004 беше открита нова фабрика за кафе в Серавале Скривиа (Serravalle Scrivia), близо до Генуа. Разположена на площ от 5500 кв. м., оборудвана с най-новите технологии, фабриката има производствен капацитет от 20-25 тона кафе на ден, за всяка работна смяна.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 7 (от 7)

 - Михаил У.
четвъртък 21 септември, 2017
И нашето семейство ще пие вече такова кафе.Честит спонсор!

 - СВЕТЛИН Д.
четвъртък 21 септември, 2017
ОТ ГОДИНА ПИЯ САМО НЕГО...ИМАТ СОБСТВЕНИ МАШИНИ КОИТО НЕ РАБОТЯТ С ДРУГО КАФЕ.

 - Кирил В.
четвъртък 21 септември, 2017
Със сигурност от днес ще сменям кафето.

 - Ivan I.
четвъртък 21 септември, 2017
Чудесна новина!Иначе не съм запознат със продуктите на Баристо ,но във близките дни несъмнено ще поправя тази липса :)

 - Antonio M.
четвъртък 21 септември, 2017
Baristo са читаво кафе, поздравления!

 - Генади С.
четвъртък 21 септември, 2017
Добър маркетингов ход на "Баристо" признавам си че за първи път го чувам! Ще се наложи отблизо да се запозная с неговите качества, но щом е с ЦСКА значи е най-доброто! Само ЦСКА!

 - Димитър В.
четвъртък 21 септември, 2017
Браво,най доброто кафе с най великия клуб. Добра комбинация!


1 до 7 (от 7)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА