Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23543


Относно официалните екипи на Адидас
понеделник 04 септември, 2017  |   5529Относно официалните екипи на Адидас

Армейци,

искаме да внесем яснота относно поръчките на официални екипи на Адидас от официалния онлайн магазин на ЦСКА.

Доставката от Адидас към ЦСКА се бави поради големия интерес от ваша страна. Както знаете, дизайнът на екипировката е бутиков и е направен само и единствено за ЦСКА, и след поръчка по заявка е необходимо време за производството на артикулите и доставката им до България.

По-голямата част от поръчаните артикули на Адидас ще бъдат доставени на феновете през този месец, а в началото на октомври се очакват и последните поръчки, направени до момента. 

Молим ви за търпение и да продължим заедно да градим бранда ЦСКА. Официалният онлайн магазин е единственото място, от което пазарувате и помагате на клуба да се развива. За по-малко от 2 месеца вие не спирате да ни радвате с активността си и желанието да подкрепяте любимия клуб.

Реагираме остро спрямо различни търговци, които продават реплики на официалните екипи на ЦСКА и печелят пари на гърба на най-великия и най-подкрепян клуб в България. 

Освен официалната екипировка на Адидас, в онлайн магазина се предлагат и различни фланелки на ЦСКА, срокът за доставка на които е 10 дни. Разгледайте ги, поръчайте и бъдете един от хората, които помагат на ЦСКА да се развива.

От магазина можете да поръчате и членска карта на ЦСКА - "Сърца червени" или "Още от дете".

Картата "Сърца червени" е със символна цена - 31.00 лева (броят на спечелените титли), а "Още от дете" е на стойност 19.48 лева (годината на създаването на клуба) и е предназначена за феновете до 14-годишна възраст. Те ви дават възможност за безплатен достъп до музея на клуба и още много преференции и отстъпки от различни търговци. Също така притежателите на "Сърца червени" използват и 10% отстъпка при покупки от онлайн магазина. 

Всички приходи от онлайн магазина влизат директно в клуба и така помагате развитието на бранда ЦСКА.

Поръчай артикул от официалния онлайн магазин на ЦСКА - подкрепи отбора!

РАЗГЛЕДАЙ ОФИЦИАЛНИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН НА ЦСКА.

ЦСКА е начин на живот.
Да го изживеем заедно!

От ръководството

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 8 (от 8)

 - Владимир П.
сряда 06 септември, 2017
Здравейте приятели! Аз съм поръчал и платил екип на любимия ЦСКА м.юли и още чакам да ги получа. Явно има проблем, не се обаждайте, ще почакаме колкото е необходимо. Нали правим всичко в името на ЦСКА. Още малко търпение и ще облечем червените фланелки.Сигурен съм,че мнозина от нас имат от миналата година. Само ЦСКА.

 - Димитър Х.
вторник 05 септември, 2017
Моето мнение е, че такива срокове за доставка са подигравка с феновете и такава организация не е присъща за големите клубове.

 - Владо Ч.
вторник 05 септември, 2017
На 18 август направих поръчка(Юбилейна фланелка) и превод на следващия ден, след 10 работни дни - нищо, след което се свързах с една жена на телефон 0889481948, беше ми казано, че фланелката е там, но не е изпратена и ще бъде направена товарителница веднага и изпратена същия ден. Днес от SPEEDY, ми казаха да я очаквам в петък 08.09.2017г. Очаквам петък! САМО ЦСКА !!!

 - Деян Г.
вторник 05 септември, 2017
Относно фланелките, които не са на адидас и са със срок на доставка 10 дни - изтича 3 седмица в която нищо не съм получил - парите на момента, електронна фактура на имейла и от там нататък НИЩО!!! Некоректно отношение към феновете! Поне да се пусне по един мейл да знаят хората да чакат ли нещо или да си искат парите обратно.....

 - Веселин Н.
вторник 05 септември, 2017
До Йордан А: Аз от 17 юли съм я платил и не съм я получил.Не ми е ясно кога ще ги обличаме вече,като падне снегът ли?????????

 - Christian A.
понеделник 04 септември, 2017
Всяка година интереса към екипите е голям. Поне едно 1000-2000 да бяхте поръчали още от самото начало, не виждам какъв е проблема.. Както го написах и преди, толкова пари за екип с този грозен надпис УЙНБЕТ и чакане два месеца няма да дам. По-добре си ми е със старите екипи.. Тогава всичко ставаше бързо и точно, и можеше от много места в София да се купят. За какво ми е Адидас, като само минуси виждам от тая "голяма марка".. поне да ги имаше в официалната мрежа на Адидас..

 - Yordan A.
понеделник 04 септември, 2017
На 18 август си поръчах фланелка червени шампиони и все още я чакам???

 - Георги Р.
понеделник 04 септември, 2017
Аз не живея във България . Ако си купя фанелка ще ми в изпратите ли във Испания .?


1 до 8 (от 8)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА