Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23527


ЦСКА е най-младият отбор в Първа лига
петък 18 август, 2017  |   1334ЦСКА е най-младият отбор в Първа лига

ЦСКА започна да прави все по-уверени крачки в първенството. Фантазия, бързина и много голове - това е рецептата на треньора Стамен Белчев и неговите помощници.

Червените записаха три поредни победи в Първа професионална лига, а утре ще излязат за четвърти успех от началото на първенството срещу Витоша Бистрица на стадион "Българска армия".

ВЗЕМИ СВОЯТА ЧЛЕНСКА КАРТА НА ЦСКА ТУК.

Именно Бистришките тигри са вторият най-възрастен отбор в елита - средно 28 години. И те ще трябва да се изправят срещу армейците, които са на другия полюс в тази своеобразна класация - най-младият тим.

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

Станислав Манолев и Николай Бодуров са най-възрастните играчи на армейците - на 31 години. Най-млади са Александър Георгиев (19 години) и Кирил Десподов, който е с една година по-голям от Георгиев. Резултатите до момента показват, че младостта не е порок и че може да се разчита на момчетата в червени фланелки.

Средната възраст на 31-кратните шампиони е 23,9 години, като по този показател те изпреварват Левски и Ботев Пд (средно 24,2 години).

Дарителска кампания "СЪРЦА ЧЕРВЕНИ"
Да подкрепим любимия отбор! Изпрати SMS с текст "START" на кратък номер 1948* и дарявай по 2 лв. всеки месец. Официална кампания на фен клуба на ЦСКА.
*Важи само за абонати на Мтел.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Милан Е.
неделя 20 август, 2017
Млад и качествен състав. 6+ за спортно-техническото ръководство. А иначе съм съгласен с предишното мнение, в ЦСКА никой не гледа годините, а качествата и характера!

 - Станчо Н.
събота 19 август, 2017
Годините не са фактор в ЦСКА.Защото или ставаш мъж и се раздаваш за отбора или небитието те зове!


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА