Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22666


Стани и ти горд член на голямото червено семейство
петък 18 август, 2017  |   1035Стани и ти горд член на голямото червено семейство

Армейци,

повече от 500 членски карти на ЦСКА вече намериха своите собственици. Първите 300 от тях са произведени и съвсем скоро ще бъдат в ръцете на притежатели си.

Стани и ти горд член на голямото червено семейство. Вземи своята членска карта и се възползвай от предимствата, които дава тя.

Картите са два вида: "Още от дете" и "Сърца червени".

Картата "Още от дете" е на символна цена 19.48 лева (годината на създаването на клуба) и е предназначена за феновете до 14-годишна възраст. Тя ви дава възможност за безплатен достъп до музея на клуба.

Картата "Сърца червени" е също със символна цена 31.00 лева (броят на спечелените титли). С тази карта получавате: безплатен достъп до музея, 10% намаление за всички стоки от онлайн магазина на ЦСКА, отстъпки от търговци и хипермаркети, а в бъдеще притежателите на тази карта ще ползват преференции и от застрахователни компании, банки и др.

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

Притежателите на членски карти могат да се възползват от специалните предложения на Мтел за феновете на червения клуб, във всички търговски обекти на телекома.

Всички притежатели на карти "Още от дете" и за феновете над 70-годишна възраст, закупили карта "Сърца червени" ще получат специален подарък - фланелка на клуба (в интернет платформата под картата има опция за коментари - напишете там размера на тениската).

Така ръководството на ЦСКА започва поредната си социална кампания, като целта е да облече в червени фланелки най-малките фенове, които тепърва се сблъскват с магията на ЦСКА, както и най-възрастните привърженици на отбора, които го подкрепят още от деца.

Към всяка карта "Сърца червени" получавате и карта "PrivilegeClubGrifon - ЦСКА", с която ще може да се зарежда гориво на всички бензиностанции на "Петрол" с отстъпка. За дизел и бензин отстъпката е 0.06 лв. за литър (0.03 лв. постъпват в клуба), а за газ и метан отстъпката е 0.03 лв. за литър, като цялата сума постъпва по сметката на клуба.

Със закупуването на членски карти вие подпомагате клуба.

Членските карти могат да бъдат закупени чрез онлайн платформата CSKA.BG, а плащането ще се извършва по банков път, с дебитни и кредитни карти, или на стадион "Българска армия", в отдел "Администрация".

Картите са персонални, а срокът за изработка е до 10 работни дни.

В най-скоро време ще има и други варианти за поръчки и заплащане на членските карти.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЧЛЕНСКА КАРТА НА ЦСКА ТУК.

Ето списък на всички заявили картите си за взимане от стадион "Българска армия":

Карта "Още от дете": Йоан Стилиянов, Никола Александров, Владимир Александров, Денис Александров, Лора Гаджанова, Вяра Гаджанова, Ирина Драмова, Стефани Стоянова, Мирослав Илинов, Габриела Гавраилова, Виктория Васева, Юлияна Васева

Карта "Сърца червени": Тодор Стилиянов, Валери Минчев, Георги Неделев, Янко Ников, Валери Колев, Христо Ачков, Светломир Гаджанов, Петър Драмов, Кирил Стоянов, Славчо Славчев, Константин Ненков, Деян Иванов, Пламен Живков, Емил Славов, Ивайло Гаврилов, Васил Васев, Красимир Михов, Христо Тодоров, Димитър Драганов, Калоян Янев, Златин Лолев, Божидар Сърбев 

Всички останали ще получат картите си по куриер, на адреса, който са записали в поръчката си.

СТАНИ И ТИ ГОРД ЧЛЕН НА ГОЛЯМОТО ЧЕРВЕНО СЕМЕЙСТВО!

Дарителска кампания "СЪРЦА ЧЕРВЕНИ"
Да подкрепим любимия отбор! Изпрати SMS с текст "START" на кратък номер 1948* и дарявай по 2 лв. всеки месец. Официална кампания на фен клуба на ЦСКА.
*Важи само за абонати на Мтел.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА