Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 660

Михаил Таков: Имам сили да създам още шампиони
сряда 09 август, 2017  |   4548

 
Михаил Таков: Имам сили да създам още шампиони

Легендарният състезател и треньор по бокс на ЦСКА и България Михаил Таков даде интервю за CSKA.BG навръх рождения си ден. Днес той навършва 57 години. 

По случай празника специалистът си пожела здраве, дълголетие и семейно щастие.

"Опитвал съм да преброя на колко хора съм помогнал в спорта, но са много, обърквам се, от 1987 година до днес съм треньор, наистина са много. Продължавам да имам желание да постигам нещо в спорта и в тези трудни времена е още по-голяма радост, когато успявам. Има момчета с огромно желание и амбиция, трудно е, но все пак успяват. Помагам с още по-голямо желание на такива, които искат да се развиват. Амбицията личи, при някои идва на по-късен етап и заради това закъсняват и успехите им. Имам сили да създам още шампиони", сподели Таков за CSKA.BG.

"Всяка победа, всеки успех, всеки медал ми е скъп спомен и знам колко труд и пот, дори басейни пот ми е струвал. Защото в нашия спорт биеш, но и те бият и колкото по-малко те бият, толкова по-добре, на това уча и младите", разкри специалистът.

"Радвам се, че във времето с всички треньори, с които сме работили, сме постигали успехи. Нашите успехи са общи, трудили сме се заедно и опитът и времето показват какво сме постигнали с колегите и състезателите."

"Благодаря на всички, които ме поздравяват днес, с всички сме сътворили нещо мъничко заедно. Радвам се на семейството, съпругата, двете деца и внучето, щастлив съм за всички успехи, които съм постигнал на големи първенства. Непрекъснато приемам нови и нови предизвикателства и не се притеснявам от тях. В младите е бъдещето", завърши рожденикът Михаил Таков пред CSKA.BG.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА