Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23284


Божидар Чорбаджийски: Ще се вдигнем много бързо (ВИДЕО)
събота 22 юли, 2017  |   2888Божидар Чорбаджийски: Ще се вдигнем много бързо (ВИДЕО)

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски говори за CSKA.BG след двубоя с Лудогорец. Той е на мнение, че главният рефер Ивайло Стоянов е повлиял на крайния изход, но му пожела искрено да е жив и здрав.

Чорбаджийски призна, че реферът се е държал на моменти арогантно, а картоните, които е показал на армейците през първото полувреме, са променили коренно представянето на тима. Бранителят заяви пред CSKA.BG, че тимът е пропуснал своите положения, а гостите без такова са вкарали гол, оказал се в крайна сметка победен.

Защитникът на ЦСКА отчете също така и факта, че началото на сезона е трудно, но футболистите ще направят така, че много скоро да покажат истинския си облик и да радват феновете. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА ЦСКА.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 7 (от 7)

 - Любомир К.
понеделник 24 юли, 2017
Всички сте страшни разбирачи, треньори и стратези. Проявете търпение, един равен и една загуба няма да ни убият. Големи ревльовци сте. Не спряхте да плюете момчетата, ЗАСРАМЕТЕ СЕ. Трябва да ги подкрепяме в добро и лошо.

 - Вали В.
неделя 23 юли, 2017
Защо допускате коментари на зловредни говеда ??? Те не са наши потребители . Не влизам в техния сайт и не ги искам тук .Изключете ги !!! Те са само тъпи дразнители , които пишат един ”умен” текст , постват го във всички сайтове и цял ден преглеждат и ”лъскат”.Народа е казал ”Че изтърпим ако ме ритне военен с ботуш , ама не мож изтрая да ме ритне циганин с бос крак”

 - ЦСКА СОФИЯ Ц.
неделя 23 юли, 2017
Най-слабият капитан на терена и извън него, който е бил в ЦСКА!!!

 - georgi g.
неделя 23 юли, 2017
Божидаре, ти си капитан на отбора и като такъв от теб се иска да поведеш играчите за победа. Ти не го правиш капитане. Защо като го нямаше Пинто не можахте веднъж да изнесете топката, а постоянно връщахте на Китанов, догато сбърка. Ти кога ще се научиш да я изнасяш без да се замотаваш в дрибъл пред вратата, рисков си, не се оправдавай с другите а поеми вината си и се извини. Ти и Десподов си повярвахте прекалено, слезте на земята и го раздавайте по-скромно, рано ви е да се главозамайвате. И спри с ръцете и лактите като скачаш, учи се да играеш чисто.

 - Любомир Д.
неделя 23 юли, 2017
Кога ще го вдигнете бре, синко? Не се ли виждате, че половината от вас за нищо не стават? На 67 години съм, на 4 за пръв път са ме водили на моч на ЦСКА. И кръв ми капе от сърцето като гледам какви бездушници играят в ЦСКА. И се питам - не са ли прави хиените наоколо, че това не е ЦСКА, а Литекс? И се питам - защо нашите момчета подсмърчат на пейката, а сополивите мангали разкарват червената фланелка насам-натам? Кой от тях става, ама с ръка на сърцето? Прегледайте головете на Каранга и ще видите, че и той, дето е божем най-свестния от негрите, в повечето случаи само добутва топката във вратата. Не е ли време да се подрежат малко крилцата на Десподов? Не взе ли да го раздава прекалено много суперзвезда? А какво да каже за нещастниците Симао, Меркадо, Енрике,Кулма, хеле пък онова посмешище Кубемба? Няма да уври боба с такава дружина, синковци в червено! Няма защо да вините съдията - той наистина ни ощети, но по-болезнената истина е, че вие нищо не играхте. Жалко, жалко, тъжно... За кой ли път...

 - сашо г.
неделя 23 юли, 2017
Кадърния , що не изчезваш от тук, не ти е тук мястото ....

 - Недко Н.
неделя 23 юли, 2017
Много точен коментар на Чорбаджийски!!! Може би ще трябва да се помисли за съдии от чужбина вече!


1 до 7 (от 7)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА