Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23530


Честит рожден ден на Стилиян Петров
сряда 05 юли, 2017  |   956Честит рожден ден на Стилиян Петров

Армейци,

Днес своя 38-и рожден ден празнува бившият футболист на ЦСКА и легенда на българския футбол Стилиян Петров. Той играе за ЦСКА от 1996 до 1999 година, като записва 43 мача и отбелязва 6 гола. През 1999 година печели Купата на България с червените. За националния отбор Стилиян Петров има 105 мача, в които реализира 8 гола.

Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на Футболен клуб ЦСКА пожелават на Стилиян Петров много здраве, щастие, лични и професионални успехи.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 7 (от 7)

 - Калин С.
четвъртък 06 юли, 2017
Като гледам селекцията на отбора е главно от млади и переспективни играчи. Което е страхотно. Но ако имахме и по-опитни като Стенли и Бербатов които да учат по-младите щеше да е страхотно. Още им се играе, сигурен съм че могат да бъдат полези дори да не играят всеки мач. Ще учат и ще помагат на другите.

 - Владимир П.
сряда 05 юли, 2017
Честит рожден ден на Стилиян Петров! Бъди жив и здрав, радостен и щастлив! Как бързо лети времето като че ли вчера едно слабичко момче се поява на АРМИЯТА. Помня това момче, това е Стилиян Петров. Тренираше усърдно,жадно почиваше всяка дума,опитваше да прави неща които правеха по големите и му се получаваха. Скоро зае мястото в центъра на терена,утвърди се,влезе в националния отбор. Направи впечатляваща кариера в чужбина. Но за всеки от нас той е просто Стенли.Човек,Боец и приятел, той е за пример на много млади момчета и нас и в чужбина.Честит рожден ден Стан.

 - Atanas P.
сряда 05 юли, 2017
4estit rojden den Stilqne, mnogo zdrave, 6tastie i kasmet.

 - Генади С.
сряда 05 юли, 2017
ЧРД Стан! Жив и здрав да си капитане!

 - Ivan I.
сряда 05 юли, 2017
ЧРД ,Стенли!Още като малък във ЦСКА го помня беше много упорит и сърцат боец във средата на терена ,макар че тогава беше все още и доста слабичък физически ,да не казвам хилав:) После във Селтик стана абсолютна машина.Наздраве ,капитане!

 - Любо П.
сряда 05 юли, 2017
Честит празник!Жив и здрав,удоволствие бе да гледам играта ти в мачовете на ЦСКА.

 - Калин С.
сряда 05 юли, 2017
Честит рожден ден! Да си жив и здрав. Това е най-важното.


1 до 7 (от 7)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА