Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23535


Ясни са датите и часовете на първите мачове на ЦСКА
петък 30 юни, 2017  |   2528Ясни са датите и часовете на първите мачове на ЦСКА

Днес Спортно-техническата комисия на БФС обяви датите и часовете на първите два кръга от новия сезон на Първа професионална лига. 

I кръг

Славия - ЦСКА - 15 юли, 21:00 часа, ст."Васил Левски"

II кръг

ЦСКА - Лудогорец 1945 - 22 юли, 21:00 часа, ст."Българска армия"

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 6 (от 6)

 - Бонка Ц.
събота 01 юли, 2017
Апел към всички приятели - цесекари! Моля, всички, които сме на стадиона, за да подкрепяме любимия си отбор, ДА СПРЕМ да пълним касата на БФС. ДА СПРЕМ с факлите, бомбичките и хвърлянето на предмети, защото глобите, които Гриша Ганчев трябва да плаща, влизат в бездънната каса на БФС. След като обявихме война на този вмирисан от корупция съюз, НЕКА ТОВА ДА Е ПЪРВАТА СТЪПКА! ДА СЕ ДЪРЖИМ КАТО ЕВРОПЕЙСКА ПУБЛИКА И С ПОВЕДЕНИЕТО ДА НЕ СТАВАМЕ ПРИЧИНА НАШИЯТ БЛАГОДЕТЕЛ ДА ПЛАЩА СЛЕД ВСЕКИ МАЧ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ! ДА ПЕЕМ И ПОДКРЕПЯМЕ НАШИТЕ МОМЧЕТА, ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ СМЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ ФЕНОВЕ НА НАШИЯ КЛУБ, НО ДОТУК! НИЕ СМЕ НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ПУБЛИКА И НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ С ПАРИТЕ ОТ ЕЖЕСЕДМИЧНИТЕ ГЛОБИ ДА ПЪЛНИМ КАСАТА НА ПЕРУКАТА! Хайде, момчета, поне с това можем да помогнем на Гришата Ганчев. Той направи толкова много за клуба, време е и ние да му помогнем. Затова, моля, да се оглеждаме в сектора и всеки, който посегне към факла, бомбичка или предмет, да го спираме и да му обясним, че не това е начина да подкрепяме Гришата и отбора. Това направи нашия най-голям спортен враг - ЛЕВСКИ. На първия си мач в ЛЕ беше помолен от управляващите клуба да се държи по европейски и феновете направиха точно това - нито една факла, бомбичка или хвърлен предмет. ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ КАТО БЪДЕЩИЯТ НОВ ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ, ЩЕ БЪДЕМ И ЕВРОПЕЙЦИ!

 - Атанас Ц.
събота 01 юли, 2017
По-добре да се продадът конвертируемите играчи и всичко да се вложи в школа, база и емблема. Никакъв смисъл няма да се напъваме за титла, ако няма да играем в Европа следващите две години. Да играят само българи.

 - Красимир М.
петък 30 юни, 2017
Подкрепяме любимия отбор!!! Винаги с ЦСКА!!!

 - Йордан Б.
петък 30 юни, 2017
Мачкай! Всички на стадиона!

 - Кирил З.
петък 30 юни, 2017
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА В ИМЕТО НА ЦСКАААААААААААААА!!!!

 - Генади С.
петък 30 юни, 2017
Според мен от 23 часа щеше да е най добре!


1 до 6 (от 6)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА