Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23236


ЦСКА привлече нов футболист (ВИДЕО+СНИМКИ)
петък 30 юни, 2017  |   9146ЦСКА привлече нов футболист (ВИДЕО+СНИМКИ)

Армейци,

Днес ЦСКА подписа двугодишен договор с вратаря Витаутас Черниаускас. Той е роден на 12 март 1989 и е висок 190 см. Черниаускас има записани четири срещи за националния отбор на Литва. Той е защитавал цветовете на Екранас, Васлуи, Корона Киелче, Динамо (Букурещ) и Ермис Арадипу (Кипър). През последния сезон Витаутас Черниаускас има изиграни 8 срещи с екипа на Динамо, в които има 2 сухи мрежи.

Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на Футболен клуб ЦСКА пожелават на Витаутас Черниаускас много успехи с червената фланелка.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 13)

 1  2   » 
 - Станчо Н.
събота 01 юли, 2017
Страхотно момче.Няколко часа рових и търсих негови изяви и по-точно загубите на отбора му за да разбера всъщност как изглежда ,когато получава голове.Мога да кажа ,че талантът му е безпорен и не видях някъде да получи гол след негова грешка!Дано успее да навлезе в атмосферата на отбора по-бързо ,че при една контузия на Китанов оставаме само със Слави.п-с..Такива нещастни типчета,като Георги А. коментиращото говедо по на долу, дето вечно недоволстват да си гледат работата.ЦСКА тази година е шампион!

 - Тодор Т.
събота 01 юли, 2017
https://www.youtube.com/watch?v=bbwiBPZKPig Вратаря е отличен за нашите стандарти,радвам се че го вземаме,лично аз съм го забелязал още преди 2-3 години че е много добър,но ако не се лъжа вече ни е отказвал веднъж и се радвам че сега е при нас.Има отличен усед за позициониране,да стопира удари,играе добре с крака (много по-добре от Китанов),има и стабилни ръце,от мой наблюдения е поне с класа над Китанов,не че искам да обиждам Гошко,но той е млад и съм сигурен че ще научи доста от Черниускас.Изгледайте клипът към линка който съм дал и ще разберете за какво говоря.САМО ЦСКА!!!

 - Georgi A.
петък 30 юни, 2017
Знаел къде да избива - виж на 0:48 как я избива. Има късмет, че противникът не тръгна по-бързо или по-рано.

 - Светослав Г.
петък 30 юни, 2017
Welcome!Good luck.

 - Анатолий И.
петък 30 юни, 2017
В клипа не хваща топката,но знае каде да я избива не като Китанчето да я залага за гол,има много добър рефлекс и доста трудни изби.Успех

 - Побойчо Ч.
петък 30 юни, 2017
Успех! 190 см. не е малко, въпреки, че се надявах на 193 - 195 см. Мисля, че това е перфектният ръст за вратар по отношение реакция във въздуха и при ниски топки. Мануел Нойер е 193 см. На клипа не се вижда игра с крака и улавяне на топката, но да се надяваме, че който го е одобрил, е гледал тези неща! КЗЛ!

 - Christian A.
петък 30 юни, 2017
Успех на момчето! Сега ще има доста силна конкуренция за вратарския пост, от което и двамата с Китанов могат само да спечелят!Само ЦСКА!

 - Teodor S.
петък 30 юни, 2017
В клипа не хвана и 1топка само ги избива.Само ЦСКА!!!ПОЖЕЛАВАМ САМО СУХИ МРЕЖИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ИЗБИТИ ИЛИ ХВАНАТИ!!!

 - Кирил В.
петък 30 юни, 2017
Браво, крайно време беше да се вземе вратар. Не че Китанов е слаб, но конкуренцията прави качеството. Сега и един стабилен защитник и сме готови за сезона.

 - Румен М.
петък 30 юни, 2017
Добрия вратар е половин отбор. Стара футболна мъдрост:) дано с китанов имат здравословна конкуренция. Успех и на двамата в борбата за титулярното място.


1 до 10 (от 13)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА