Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24613

Трифон Попов: Няма да правим селекция на всяка цена (ВИДЕО)
неделя 25 юни, 2017  |   3268Трифон Попов: Няма да правим селекция на всяка цена (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов говори за CSKA.BG в края на летния подготвителен лагер в Австрия. Той заяви, че всички в клуба са изключително доволни от проведената подготовка и от предоставените условия в тренировъчната база. Попов даде положителна оценка и на представянето на отбора в Австрия, както и на постигнатите резултати, които дават добра основа за предстоящия сезон. Изпълнителният директор коментира и казуса с Лига Европа, както и отражението, което даде неяснотата около участието в Европа върху подготовката и селекцията.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - Калин С.
понеделник 26 юни, 2017
До Стелиан Т. Не е лошо да критикуваш. Ама да е градивно. И ти го вадиш голям на приказки ама е не само мек а и малък. Всеки може да приказва празни приказки. И аз искам да сме като Реал Мадрид. Ама дай по реалистично. Стъпка по стъпка. Отбора наистина е добър, а и почти всички момчета които бяха резерви миналата година вдигнаха много новото и могат да бъдат титуляри. Затова и аз мисля че ако не се намерят наистина по-добри от тях няма смисъл да се взимат нови за пълнеж. Вдва ли е лесно да се намерят по-добри. Не сам заради трансферната сума и заплатата ами и защото наистина добрите играчи трудно можем да ги убедим да дойдат да играят в България.

 - Стелиан Т.
понеделник 26 юни, 2017
Няма да стане без трансфери, не се заблуждавайте. Срещу ЦСКА всички ще играят на кръв плюс това влизат 2-3 нови отбора, които вече се водят сателити на другите два опонента... С тези играчи сме добри, но ако искаме 32-рата ще трябват още, за жалост, май отбора няма пари да си го позволи, жалко. И Стоичков голям го вади, ама мек, щеше да търси спонсор... Айде него всеки голям по света го знае и пак няма спонсор ЦСКА отново да мачка големите в Европа

 - Владимир П.
неделя 25 юни, 2017
Че подготовката на ЦСКА е много добра, това е видно от резултатите от контролите. Те ни дават основание да вярваме че сме на прав път. Само ЦСКА.


1 до 3 (от 3)


СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА