Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23544


Кондиционните треньори изненадаха футболистите (ВИДЕО + СНИМКИ)
четвъртък 22 юни, 2017  |   4543Кондиционните треньори изненадаха футболистите (ВИДЕО + СНИМКИ)

Кондиционните треньори на ЦСКА Томас Нойберт и Кирил Динчев изненадаха футболистите по време на сутрешното занимание. Те раздадоха на играчите специални маски, с които проведоха част от тренировката. За CSKA.BG Нойберт и Динчев обясниха, че с маските могат да регулират приема на кислород от играчите и така да тренират мускулите между ребрата им, които им помагат за дишането. Те разкриха, че футболистите приемат всички нововъведения по време на тренировъчния процес много добре и веднага са изявили желание да пробват маските на днешното занимание. Нойберт сподели, че в следващите месеци ще бъдат закупени още много приспособления, които ще бъдат използвани на тренировките на тима. За финал Томас Нойберт призова всички фенове за подкрепа и сподели, че очаква 20 000 привърженици на "Армията" за първия домакински мач за сезона във втория кръг срещу Лудогорец.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 11)

 1  2   » 
 - Кирил В.
четвъртък 22 юни, 2017
Хора наистина се надявам всчики ние да оценим достойно какви хора са се заели с издръжката на ЦСКА. След всичко което правят за отбора ще бъде наистина престъпление, ако не започнем да пълним стадиона и по този начин приходите на клубът да се увеличават с всяко едно домакинство, а и по този начин ще се привлечат много по-лесно и още спонсори. Всеки един от нас трябва да осъзнае силата ни когато сме заедно и то не в една ами във всички инициативи с които да се подпомогне клубът. Стига само искаме като драскаме пред лаптопа, ще се мобилизираме като си вземем карти за петрол, ще започнем да купуваме билетите от по 5лв-ако бъдат пуснати на пазара И ЩЕ ПЪЛНИМ АРМИЯТА ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ, ЧЕ ЛЮБОВ Е ПО-ГОЛЯМО ОТ ПАРИ.

 - Кирил Г.
четвъртък 22 юни, 2017
Ако всички на постове в ЦСКА говорят, мислят и работят като Томас, то ще сме на много високо ниво!

 - Christian A.
четвъртък 22 юни, 2017
Киро, пожелават ти да продължаваш да се развиваш и да станеш най-добрия българин в тази професия. Thomas, ich bin dankbar, dass du bei uns bist und wünsche dir viel Erfolg mit ZSKA! Hoffentlich bleibst du länger in Sofia!

 - Петър Л.
четвъртък 22 юни, 2017
Когато има професионализъм,има оптимизъм,има спокойствие за нас феновете.Ще дойдат и големите резултати.Респект към всички в ЦСКА!

 - Георги Р.
четвъртък 22 юни, 2017
Иновацията с маските е много добра идея за една физически здрава потготовка. Трениьорите също с от Високо ниво. И това е гаранция за един шампионски сезон. А това ще пълни стадионите, както на Армията така и във провинция

 - Кирил И.
четвъртък 22 юни, 2017
Хахахааа...това с „маймунките“(противогазите) го знаеме още от казармата през соца-докарваха ни до там да си изплюеме дробовете от зор от недостига на въздух при тичане-това беше може би най-големият чанч!Как до сега никой не се беше сетил,че това е отлично средство за една перфектна физическа подготовка в спорта и в частност футбола!Простите неща са гениални!

 - Ivan I.
четвъртък 22 юни, 2017
Нойберт каза на първия мач не "пълен стадион" ,а каза "Искам 20 000 да ни подкрепят ,а не 5000".За мигновените резултати също така обясни ,че шампионата е маратон ,а не спринт и той очаква ,че когато се борим за титлата до самия край ,тогава вече на финалната права и мачове да има ефект от тези маски...те да дадат няколкото необходими финални % за успеха!Ето това е немска работа...бачкаме отсега за да печелиме през Май :) Истинска ценност е да имаш такъв човек във щаба.

 - Генади С.
четвъртък 22 юни, 2017
Какво мога да кажа за последните думи на Томас Нойберт: RESPECT ! Щом един германец живее и диша с ЦСКА няма начин този отбор да не стане шампион! Благодаря ти Томас!

 - Боби И.
четвъртък 22 юни, 2017
Нойберт е най-добрият трансфер на ЦСКА. С Динчев са чудесен екип. Работата им се вижда всеки един мач.

 - Станислав Т.
четвъртък 22 юни, 2017
Големи!


1 до 10 (от 11)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА