Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23008


ЦСКА се раздели с Руи Педро
понеделник 12 юни, 2017  |   2864ЦСКА се раздели с Руи Педро

Португалецът Руи Педро вече не е част от ЦСКА. Договорът му с тима изтече и ръководството прецени да не удължава контракта на офанзивния футболист. Педро се присъедини към отбора на 31 август 2016 година и записа 26 мача за армейците, в които отбеляза 5 попадения. 

Ръководството на ЦСКА благодари на Руи Педро за проявения професионализъм с червения екип и му пожелава успех занапред.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Petar P.
сряда 21 юни, 2017
Аз също смятам, че това е грешка! Добре си играеше момчето, раздаваше се за отбора! Вкара и много важни голове! Измъкна ни на няколко пъти със хубави и трудни за изпълнение отигравания.. волета и т.н.. трябваше да му се даде шанс.. договор за още поне една година! А и много странно за какво го освобождават, като можеха в такъв случай да го продадът и да изкарат някой лев.. най-малкото тука покрай разходите за емблемата!

 - Кирил И.
вторник 13 юни, 2017
Според мене е грешка!По-скоро трябваше да разкарат Арсенио! Трябваше да му се даде още време,показа в много моменти ,че е качествен футболист,реши и два-три мача с головете си.

 - Митко Т.
вторник 13 юни, 2017
Иване,нали за това се прави селекция.

 - Ivan I.
понеделник 12 юни, 2017
Ами много лошо...Сработваше се със съотборници и следваше същата прогресивна линия на развитие ,характерна за повечето ни футболисти.Сега във зоната зад Каранга зейва една дупка...Арсенио не е особено адекватен там ,а друг дори и полу-адекватен нямаме за този пост ,така необходим за повечето мачове.


1 до 4 (от 4)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА