Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 127 415

Започва продажбата на абонаментните карти за новия сезон
понеделник 12 юни, 2017  |   6251

 
Започва продажбата на абонаментните карти за новия сезон

Армейци,

От 15 юни (четвъртък) стартира продажбата на абонаментни карти за новия сезон. 

Цените са както следва:

- Сектор А - 320 лв;

- Сектор В - 200 лв;

- Сектор Г - 90 лв;

- Детска карта за Сектор Г - 45 лв;

- ВИП ложа - 2000 лв;

- Паркомясто - 400 лв

Абонаментните карти могат да бъдат заплатени на две равни вноски преди старта на сезона и по време на зимната пауза.

Очакваме ви в сградата на Администрацията на стадион "Българска армия" всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа. Припомняме ви, че администрацията се премести в другото крило, над съблекалнята на първия отбор.

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 18)

 1  2   » 
 - Маргарит Д.
четвъртък 15 юни, 2017
Трябваше ли ЕГН за издаване на карта ?

 - Борис М.
сряда 14 юни, 2017
Ще взема си карта, но искам да си купя и карта "Сърца червени", но не виждам опция в сайта за да го направя. САМО ЦСКА!!!

 - Станчо Н.
вторник 13 юни, 2017
От,както съм регистриран в тази платформа си позволих един критичен коментар ,а това ще е вторият такъв ,като критиката ми е съвсем градивна и нямам намерение да обиждам някого защото вярвам,че и този аспект ще се подобри съвсем скоро.Картите се купуват доста трудно.После вместо да те улеснят ти трябва да ходиш преди всеки мач да си взимаш покана?За,какво ми е карта ако ще трябва да ходя всеки път до офиса преди мач.Искам да си купя карта лесно ,бързо без да трябва да ходя по 5 пъти до офиса и после преди всеки мач.Искам да си купя всички карти,които има и ще го сторя моменнтално щом се улеснят начините за това.Въпреки всичко за мен покупката на билети генерира повече приходи за клуба защото тази година съм бил на повечето мачове,като не съм пропуснал и урните нито веднъж плюс билетите това са повече пари от 90 лева.Въпреки всичко съм готов да си закупя хем карта хем и билети за всеки мач просто защото знам ,къде кще отидат парите.Дано не ме разбере някой погрешно.Подкрепата ми за ръководството е с двете ръце и двата крака.Просто имаме още много работа и извън терена.

 - БОРИСЛАВ И.
вторник 13 юни, 2017
Пуснете карти и във Фен магазина там са много точни , усмихнати и усложливи,не както преди намусени и сърдити.Измислете го този вариант.Как да бием по 300 километра за карта и то два пъти.Разбере ЦСКА СЕ ПОДКРЕПЯ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ НЕ САМО в София.

 - Милан Е.
вторник 13 юни, 2017
Присъединявам се към мненията досега: 1) Нека всички намерим начин да се сдобием с карти, за да покажем не само на Гришата, но и на всеки спонсор или инвеститор в клуба, че сме много и от нас може да се печели, и 2) Уважаеми ръководители, направете колкото се може по-бързо онлайн-магазин, за да улесните многобройните привърженици на клуба, които не могат да се отбият до стадиона в работно време - става дума и за работещите софиянци, и за многочислените армейци в страната и (не забравяйте!) за червените привърженици в чужбина! 21-ви век сме! Поръчвал съм си онлайн фланелки на какви ли не "чутовни" отбори (последно на Кротоне - на Сашо Тонев) - те имат онлайн-магазини и доставки по цял свят (за 2-3 работни дни!), та ЦСКА ли не може да има?! Благодаря и успех!

 - grisha d.
вторник 13 юни, 2017
Сега е момента да компенсираме част от парите които ще се дадат за емблемата.На всеки на който му е възможно да закупи членска карта независимо дали ще може да присъства на всеки домакински мач.

 - Антонио Т.
понеделник 12 юни, 2017
Като си купя сега карта, догодина за да я подновя трябва ли да плащам същата цена?

 - Генади С.
понеделник 12 юни, 2017
Принципно съм съгласен с хората които искат да си купят карти онлайн, но ако няма възможност има начини да се заявят на място! Аз лично въпреки че съм от София, точно този времеви график не ми е изгоден, за това помолих приятел който ще купи и за мен! Според мен поне в началото трябва да могат да се поръчват и карти през почивните дни!САМО ЦСКА и ДА ПОКАЖЕМ НА ДУШМАНИТЕ, ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДИННИ!

 - Владимир В.
понеделник 12 юни, 2017
Хора, трябва да се помисли за онлайн плащания, за удобства на феновете. Който е отпуска сега, какво, ще му изгори мястото ли? И да се спре с тези безумия преди мач на националния да ходим в работно време за покани. В работно време и ние работим! Много не са от София. Мислете от сега, светът се развива, няма нужда да стоим на едно място. А нашата работа е да сме активни. Не ме интересуват разни статистики, кой е най-посещавания отбор. Докато не купим няколко хиляди карти сме длъжници на ръководството.

 - Йордан Б.
понеделник 12 юни, 2017
Който има желание, ще намери и начин. Другото са оправдания...


1 до 10 (от 18)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА