Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22973


ЦСКА с три изходящи трансфера
понеделник 12 юни, 2017  |   4457ЦСКА с три изходящи трансфера

Днес ЦСКА финализира преговорите за продажбата на трима състезатели в отбори от Първа професионална лига. Вратарят Александър Конов и Красимир Станоев ще преминат в състава на Дунав за новия сезон. Румен Руменов пък ще подсили Етър (Велико Търново), който се завърна през това лято в елита на България.

Ръководството на ЦСКА благодари на Александър Конов, Красимир Станоев и Румен Руменов за проявения професионализъм с червения екип и им пожелава успех в новите им отбори. 

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Ivan I.
понеделник 12 юни, 2017
Логично.Помня как Конов пееше със сектор Г във един мач ,бъдейки на вратата.:)Жалко че не можа да се наложи.Не че е със нещо по-лош от Китанов ,но боя се че и със нищо не е по-добър...Успех занапред ,момчета!

 - Иво А.
понеделник 12 юни, 2017
Отново правилно решение. А, ако сме взели и пари за тримата, то значи сме направили трансферен удар. Отърваваме се от наборите 93 и 94, които нямат класата да играят за първия състав и да се развиват. Все пак говорим за футболисти на 23-24 години. Единствено Малинов (94 набор) доказа, че има донякъде класа да играе за първия отбор, а и е оценяван на 1,7 млн евро. Догодина да се готви набор 95, ако не покаже класа и израстване (Колев, Гълъбов, Милчо Ангелов, Георги Минчев, Петър Витанов, Васил Попов) Относно Конов - слаб вратар, добре че се отърваваме, Слави Петров е по-класен и 5 год. по-млад. Станоев - дърво което няма качества да играе в първа лига. Доказа го и в контролите в Австрия лятото. Румен Руменов - вечната надежда вече на 24 год. - видя се че не става в Нефтохимик - 11 мача 0 гола. Така, че Етър е неговото място. Само натоварват бюджета. Останалите футболисти - по-добре да се дадат под наем и който покаже качества и израстване да се връща в първия състав като Иван Иванов, Сашко Тонев, Павел Виданов и Иван Караджов преди време.


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА