Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23535


ЕМБЛЕМАТА Е НАША!
вторник 30 май, 2017  |   85776ЕМБЛЕМАТА Е НАША!

ЦСКА спечели търга за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност). Фирмата на нашите фенове "Ред енимълс" ЕООД с представител Иван Велчев- Кюстендилеца предложи 8 милиона лева и прибра емблемата у дома- там, където й е мястото.

Втората най-висока оферта беше на лицето Никола Газдов- 3 милиона лева, а останалите две фирми, които участваха в търга- "Интегрис Лаб" ООД и "Еко Депозит Сълюшънс" ЕООД, са имали по-ниски оферти. Разследване на телевизионното предаване "Господари на ефира" през миналата седмица ясно показа връзката между двете фирми и собственика на ПФК Лудогорец 1945 АД. Физическото лице Никола Газдов пък е син на финансовата директорка на футболния проект от Разград г-жа Теменуга Газдова.

Търгът се проведе при изключителни мерки за сигурност в гр. Кърджали, ул.Хан Аспарух №5, вх.В, ап.12, където се намира канцеларията на синдик Дора Милева. ЦСКА ТВ излъчи на живо всички най-интересно около търга. Феновете на ЦСКА, които пътуваха до града, за да бранят емблемата, бяха събрани в заградено пространство на 200 метра от входа на блока. Въпреки това червените привърженици не спряха да пеят любимите песни, а кулминацията настъпи, когато Иван Велчев- Кюстендилеца им съобщи, че ЕМБЛЕМАТА Е НАША!

ЦСКА Е НАЧИН НА ЖИВОТ.
ДА ГО ИЗЖИВЕЕМ ЗАЕДНО!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 106)

 1  2  3  4  5 ...   » 
 - Иван М.
сряда 31 май, 2017
Браво Гриша! ЕМБЛЕМАТИЧЕН СИ!!!

 - Денислав Д.
сряда 31 май, 2017
+1 За пускането на онлайн магазин в сайта.

 - Ivan I.
сряда 31 май, 2017
Абсолютно Милан!Просто не виждам вариант как един онлайн магазин на ЦСКА може да бъде на загуба.Или ще е на малка печалба ,по-скоро на умерена ,а може би дори на голяма.Крайно време е!

 - Christian A.
сряда 31 май, 2017
Някой знае ли придобиването на тези активи дали ще ни помогне с обжалването в Лозана? Все си мисля, че изкупуването им трябва да установи връзката между "новия" и "стария" клуб..

 - Дамян С.
сряда 31 май, 2017
ако трябва и феновете ще плащаме, само кажете как да помогнем!!!

 - Милан Е.
сряда 31 май, 2017
Много хубаво мнение на Ivan I. Напълно подкрепям и добавям: моля клубът да направи най-накрая онлайн-магазина! С диверсифицирани възможности за плащане (кредитни карти, банков трансфер, PayPal и т.н.), с доставка по целия свят! Половин България е навън, бе, хора! Кой за постоянно, кой временно по работа. И всички тези хора могат без проблем да отделят 100лв за фланелка, още толкова за екипче на детето/децата си, както и за всякакви други артикули! От това може да се печели много повече, отколкото от единствения фен-магазин на Армията! Няма значение в София ли си, можеш ли да се отбиеш до Армията и т.н. Ще се радвам да го реализирате. Дочти съм сигурен, че от онлайн-магазин на отбор с фенската маса на ЦСКА може да се печели доста прилично! И така всички цесекари по света могат постоянно да инвестират в клуба!

 - Дамян С.
сряда 31 май, 2017
САМО ЦСКА!!!! Моля ви направете всичко за тази приемственост. Ако платим след 2 години УЕФА ще коригира историята ни!!! САМО ЦСКА!!!

 - Христо Г.
сряда 31 май, 2017
ОБИЧАМ ЦСКА!!!! БЛАГОДАРЯ ТИ ГРИША ПОКАЗА ЧЕ СИ ГОЛЯМ!!!! КУР ЗА ДИНАМОВЦИ

 - Михаил У.
сряда 31 май, 2017
Браво и БЛАГОДАРЯ!!! Само ЦСКА!!!

 - rosen i.
сряда 31 май, 2017
Бъди жив и здрав ГРИША– Запореден път им изкърти мусурите педалски!!!Продължаваме да ги мачкаме до ДУПКА!!!!!


1 до 10 (от 106)

 1  2  3  4  5 ...   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА