Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22940


До армейците
понеделник 29 май, 2017  |   12768До армейците

Армейци,

Във връзка с появилите се информации в медийното пространство за отказан лиценз на ЦСКА за Европейските клубни турнири, държим да внесем малко яснота по казуса.

Ръководството на Професионален футболен клуб ЦСКА ще изиска от БФС до утре сутрин да ни бъде предоставена цялата кореспонденция между централата и УЕФА, която касае евроучастието на нашия отбор.

Вторият ни въпрос към БФС е дали полученото писмо е актуално и е от тази година?

Армейци, искаме да ви уверим също така, че ръководството на ЦСКА веднага взе своевременни мерки и нашите адвокати в Швейцария в момента пишат жалба до КАС, която се надяваме, че ще бъде удовлетворена. Защото вярваме, че правдата ще възтържествува!

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

От Ръководството на ЦСКА

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 39)

 1  2  3  4   » 
 - Живко Ж.
сряда 31 май, 2017
До ръководството на ЦСКА-София, моля припомнете на УЕФА за казуса на бившия румънски клуб Стяуа Букурещ сега FCSB.Това е напълно нов отбор, с ново име от 31/03/2016.Дори и цвета на екипите им е сменен.Стария клуб Стяуа Букурещ създаден от румънски офицери ще продължи да се състезава от долните дивизии на Румъния. И сега голямата изненада уж е нов клуб, с ново име FC FCSB, с нова емблема и нови цветове на екипите, а господата от УЕФА са вписали Стяуа Букурещ като участник в трети квалификационен кръг за Шампионска Лига сезон 2017/2018 с коефицент 35.370. Моля,направете всичко по силите си, за да спрете тази подигравка с най-титулувания български клуб.Атакувани сме от знайни и незнайни журналисти, от т.нар БФС(футболен съюз, който толкова години не може да събере пари да построи Национален стадион, футболен съюз, който защитава само определени интереси) и сега и от УЕФА, които даже и собствените си регламенти не спазват. Да живее ЦСКА и ние истинските фенове заставаме зад вас!

 - Борис М.
вторник 30 май, 2017
Отправям апел към клуба, дори да не спечелим това обжалване и да не играем тази и другата година в ЕКТ, не правете тези години нулеви, запазете и надградете отбора нека 2 години под ред в ШЛ играе 2-рия в българското първенство. Всичко ще издържим важно е да не се предаваме на финалната права сме. САМО ЦСКА!!!

 - Borislav B.
вторник 30 май, 2017
П.С. Не случайно,не отмениха баража на говедата с Верея.Защото нищо чудно да спечелим обжалването. Успех.

 - Borislav B.
вторник 30 май, 2017
Едва ли Ганчев е изненадан от това решение за евротурнирите,като се има предвид подлогите от БФС !!!! Сега работата е да се спечели обжалването в Лозана!!!! Ако сме си разиграли картите както трябва миналото лято,то нищо чудно да спечелим обжалването. На сто процента съм сигурен,че Гришата е бил сигурен,че ще се стигне до обжалване,така че мисля си че има шансове.Само ЦСКА.

 - Peter M.
вторник 30 май, 2017
Писмото, съдейки по съдържанието, с голяма доза сигурност може да се твърди е написано в някоя канцелария на БФС! Трябва да се провери в Нион копието и датата на изпращането му в бфс, и датата на получаването на Иван Асен !!

 - Buch B.
понеделник 29 май, 2017
Съвпадение ли е че всичко се случва ден след победата и ден преди търга...

 - Атанас А.
понеделник 29 май, 2017
Армейци, сега трябва да сме по силни от всякога, Страхът тресе оня наркоман от Делиормана, войната му срещу Гриша Ганчев е война срещу нас, превържениците на Великия ЦСКА, ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ОТПОР, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ НОСИМ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, АРМИЯ НЕЗАГУБИЛА НИТО ЕДНО ОТ БОЙНИТЕ СИ ЗНАМЕНА,..И НИЕ ТРЯБВА ДА НЕ ЗАГУБИМ ЗНАМЕТО СИ,..НАПРЕД АРМЕЙЦИ, БЪДЕТЕ СИЛНИ!!!

 - Галин В.
понеделник 29 май, 2017
Моля лидерите на СЕКТОР Г да организират всички фракции от цяла България и всички на протест + гражданско непотчинение.БФС да не остане и спомен от него.Скройха ни същия номер от 2008г.Ние сме много време е да го покажем.Това е поредната заповед на ДомусАга.

 - ДАНИЕЛ Х.
понеделник 29 май, 2017
Две години са много за да не участваме в Евротурнирите,а там е истината.САМО ЦСКА!!!

 - grisha d.
понеделник 29 май, 2017
П.П.Конституционен,поправям грешката си.


1 до 10 (от 39)

 1  2  3  4   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА