Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 705

Кубрат Пулев защити Интерконтиненталната титла на WBA
петък 28 април, 2017  |   3571

 
Кубрат Пулев защити Интерконтиненталната титла на WBA

Кубрат Пулев успя да защити Интерконтиненталната си титла на WBA срещу Кевин Джонсън. Мачът в "Арена Армеец" бе най-трудният за Кобрата от доста време насам. Кевин Джонсън стартира добре в мача и в първите няколко рунда успя да нанесе доста тежки удари на Кубрат Пулев. Обратът започна в петия рунд, когато Пулев успя да нанесе серия от тежки удари в главата на своя съперник. Същото се повтори и в шестия рунд, въпреки че американецът се опита да си върне инициативата. Седмият рунд отново бе изцяло за Пулев, който все повече натискаше своя съперник, който започна да показва и признаци на умора. В деветия рунд Кубрат нанесе серия от изключително тежки удари в главата на своя съперник, но Джонсън показа завидна издръжливост и успя да продължи. В следващата част Пулев бе много близо до нокаут, но Джонсън като по чудо се задържа прав на ринга. В последните минути на мача Кобрата се опита да стигне до нокаут, но американецът показа уникална издръжливост и завърши мача. Въпреки това Пулев взе убедителна победа по точки и успешно защити Интерконтиненталната титла.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Станчо Н.
събота 29 април, 2017
Автора е анонимен но е точно в целта."Контрастни преживявания имаше съперникът на Кубрат Пулев в двубоя за интерконтиненталната титла във версия WBA - Кевин Джонсън. Късно снощи той беше "малтретиран" по израза на Кобрата в продължение на 12 рунда в "Арена Армеец", като българинът разцепи устната на Кинг Пин. Той прекара вечерта в спешното отделение на "Пирогов", където го откараха с линейка, за да го позакърпят."

 - Станчо Н.
събота 29 април, 2017
Армейският дух е несломим.Лошо почна Кубрат но след 3-4тият рунд вече контролираше мача.Старото куче обаче и той "стреляше" здраво изобщо не беше мекица,като миналият съперник.Страхотен мач, мога да кажа с чиста съвест тежката категория е жива този мач беше истински бокс.Довечера ще разберем и кой ще е носител на световната титла,която ще е задължен да зищити срещу Кубрат в края на тази или началото на другата година ,а дай боже и по-рано!Респект за Пулеви истински титани са и двамата.КЗЛ!!!


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА