Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 705

Тервел Пулев с пореден ноктаут
петък 28 април, 2017  |   3142

 
Тервел Пулев с пореден ноктаут

Тервел Пулев извоюва третата си победа на професионалния ринг срещу поляка Якуб Войчик. Тервел започна със серия от силни удари и още в средата на първия рунд прати своя опонент в нокдаун. Войчик обаче намери сили да продължи и довърши рунда. Втората част също мина под диктовката на Пулев, който нанесе серия от силни удари на своя противник. Развръзката дойде в третия рунд, когато нашият боксьор първо прави поляка в тежък нокдаун. Войчик все пак се изправи, но още в следващата серия на Пулев срещата приключи. 

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - Мирослав М.
събота 29 април, 2017
Е та този georgi g не е написал нито веднъж нещо свястно!!! Само глупости,провокации и безсмислени тъпотии!!! Извинявам се,но имам чувството че той е Армеец колкото аз съм летец-изпитател!!!! От коментарите му лъха само злоба и омраза към ЦСКА!!! И това е видимо дори и за слепец..................

 - Владимир П.
събота 29 април, 2017
А бе, Георги, ти с ума ли си си, или просто се заяждаш. Това е печатна грешка,ясно ли е? Ако си истински АРМЕЕЦ радвай се на победите както на Тервел,така и на Кубрат,те са наши момчета, наша Гордост. Ако си рогат, ходи да мучиш и повече не пиши.

 - georgi g.
петък 28 април, 2017
Тервел Пулев с пореден 'ноктаут'


1 до 3 (от 3)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА