Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23543


Стефан Апостолов отново ще свири ЦСКА - Лудогорец
четвъртък 20 април, 2017  |   2522Стефан Апостолов отново ще свири ЦСКА - Лудогорец

Стефан Апостолов отново бе определен за главен съдия на срещата ЦСКА - Лудогорец, която ще се играе на 23 април (неделя) от 20:00 часа на стадион "Българска армия". Апостолов бе главен арбитър и на последния сблъсък между двата тима само преди три седмици. Различни са обаче страничните рефери. Този път Апостолов ще бъде подпомаган от Димитър Стоилов и Мирослав Иванов, който на предния мач беше четвърти съдия. Ролята на червърти рефер е поверена на Диян Вълков. Зад вратите ще са Драгомир Драганов и Георги Иванов, който също бе част от съдийската бригада на 1 април.

Гостуването на ЦСКА II на Локомотив (София), което ще се играе в понеделник (24 април) от 17:00 часа, бе поверено на Калоян Кирилов, а странични съдии ще бъдат Светослав Динев и Михаил Кръстев.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 13)

 1  2   » 
 - Владимир П.
петък 21 април, 2017
Че ще има тесли,брадви,секири и други там режещи инструменти,ще има, това е ясно.Ще ни ритат и провокират през целия мач,важното е да не им се хващаме на провокациите. Помните как ни нашари депутатчето миналия път,нали! Сега ще търси отмъщение, ще ни покаже червен картон при първа възможност. За това малко по умно трябва да се играе.Очаквам да ги бием,стига кърък,трябва да си вкарваме положенията които създаваме. Само Ц С К А .

 - Станчо Н.
петък 21 април, 2017
А този е депутат между другото новоизбран!?

 - Недко Н.
четвъртък 20 април, 2017
Гарантирано от ГЕРБ!!!

 - Станчо Н.
четвъртък 20 април, 2017
После не търсели провокации "тези",които заповядаха това назначение.Едно е ясно ние ще сме на трибуните с мощна подкрепа за любимият отбор.Студ и пек Армията ще се тресе отново.Всички срещу турското изчадие.

 - Иво Ц.
четвъртък 20 април, 2017
Нека да видим какво ще стане. Аз имам друго подозрение. Ще свири няколко спорни ситуации за нас и после ще го изкарат ангелче и всичко от предишния мач ще затихне...

 - Крис К.
четвъртък 20 април, 2017
Подигравка!Това е факт!Най-малко заради скандалите покрай предният мач трябваше да бъде друг съдията.И какво като са други страничните? Този е от същата бригада.

 - Емил В.
четвъртък 20 април, 2017
Така е докато си мълчим ще ни цакат от всякъде.Има си РЪКОВОДСТВО да се вземат във ръце най накрая. ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ ?????????????????????????????????????????????????

 - Генади С.
четвъртък 20 април, 2017
Този път няма да са само 50 ст.

 - Владимир П.
четвъртък 20 април, 2017
Тези малоумници от съдийската комисия хептен са изперкали. То направо да си бяха сложили Петричев за главен съдия. Сега само ще се срине новия имидж на депутатчето Апостолов. Срамота,срам нямате ли? Отново ли ще станем свидетели на пладнешки обир? Пак ли ще ни кажат,че няма корупция във футбола ни? Накрая ще попитам този отворко Петричев: Кой ще носи отговорност ако на мача или след мача стане нещо неприятно???

 - Теодор Р.
четвъртък 20 април, 2017
Значи така, детето на татко пак ще ни свири мача с Лудогорец..след всичко това, което сътвори преди десет дни....Очаквайте...очакваното.... Сигурно пак жандармерията ще пази "съвестта" на футболното съдийство. А днес като го чух, една въпиюща простотия излезе на преден план. Зависимост... Гадост е това....


1 до 10 (от 13)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА