Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23680


Пет месеца червена доминация
неделя 16 април, 2017  |   2409Пет месеца червена доминация

Преди точно пет месеца стартира изцяло обновеният вариант на CSKA.BG, който за първи път в историята обедини на едно място всички видове спорт, които се развиват от червения клуб. За този кратък период армейската интернет платформа регистрира близо 10 милиона четения на материалите. В престижната ранглиста на Alexa.com CSKA.BG се изкачи до Топ 750 в родното интернет пространство, като по този начин е на първо място сред клубните сайтове в България. Официалната интернет страница на вечния съперник е на 5128 място, докато сайтът на лидера във временното класиране е на 13 001 позиция. За този кратък период пуснахме уникалната за България социална мрежа RED ZONE, а официалният форум на привържениците след дългогодишно прекъсване отново се завърна в своя изконен дом. Клубната телевизия ЦСКА ТВ от януари започна редовно да излъчва на живо срещи на тимовете от Академията на ЦСКА и други важни събития от живота на армейската общност.

Благодарим ви за доверието!

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ! 

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 8 (от 8)

 - Мариян Ц.
понеделник 17 април, 2017
Але Але Але още от дете запали моето сърце винаги ще бъда верен аз обичам ЦСКА полудяваме ние сме армейците тази вечер ни сме луди аз обичам ЦСКА оле оле оле оле

 - Владимир П.
понеделник 17 април, 2017
ЦСКА е бил, е и ще бъде винаги знаменосец на Българския спорт. По цял свят знаят и питат за момчетата и момичетата с червени екипи и червената звезда на гърдите. Наскоро наш фен от Австрия/Виена ме помоли за екипировка на ЦСКА. Не ми представляваше трудност и му закупих и занесох екипировка. Не очаквах такава радост,набързо се облякоха в червено и като започнаха едни снимки... Аз гледах и им се радвах,в сърцето на Европа едни чужденци се радват на това че са се снимали с екип на ЦСКА. Бях горд и щастлив. Само ЦСКА.

 - Иван о.
понеделник 17 април, 2017
ЦСКА е винаги бил и ще бъде знаменосецът на българския спорт. Постиженията му няма начин някой друг клуб да подобри! А привържениците винаги са били номер едно!

 - Пламен И.
неделя 16 април, 2017
Какво става с фен магазина в сайта ?

 - Christian A.
неделя 16 април, 2017
И ние благодарил за хубаво свършената работа. Единственото ми желание, което май ще си остане неизпълнимо, е да си вземеме правата за отбора ни в "Б" група, за може мачовете да се излъчват тук. Телевизията не ги излъчва, но и на отборите не им е позволено да ги изливат.. това е голяма простотия!

 - Владислав Г.
неделя 16 април, 2017
Ще има ли апликация за андроид и iOS ?

 - Светослав Г.
неделя 16 април, 2017
И аз Ви благодаря за това,че всички червени сърца могат да туптят в ритъм :-)

 - Росен И.
неделя 16 април, 2017
Само ЦСКА!


1 до 8 (от 8)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА