Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 705

Кубрат Пулев: ЦСКА ме държи едно стъпало над другите (ВИДЕО)
понеделник 10 април, 2017  |   6319

 
Кубрат Пулев: ЦСКА ме държи едно стъпало над другите (ВИДЕО)

Големият български боксьор и възпитаник на ЦСКА Кубрат Пулев говори за CSKA.BG преди поредната си битка на професионалния ринг. Той заяви, че подготовката му върви по план и очаква победа пред невероятната българска публика. Кубрат Пулев съобщи, че в името на българските фенове на бокса е направил всичко възможно отново да боксира в България и дори цените на билетите да бъдат на достъпни цени. Голямата галавечер, в която Кубрат Пулев ще защитава Интерконтиненталната си титла на Световната боксова асоциация (WBA), е на 28 април (петък) в "Арена Армеец" в София. Претендент за отличието е американецът Кевин Джонсън, който до момента е изиграл 38 мача на професионалния ринг, от които е спечелил 30, като е допуснал 7 загуби и има едно равенство. Българският боксьор има изиграни 25 мача на професионалния ринг, като е спечелил 24 победи и е допуснал само 1 загуба. Началото на боксовата галавечер е от 19:00 часа, като преди големия мач между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на ринга ще се качи и друг възпитаник на боксовата школа на ЦСКА, братът на Кубрат - Тервел Пулев. Само преди два дни той постигна втората си победа и то пак с нокаут на профосионалния ринг. Съперникът на Тервел все още не е ясен. До момента интересът за билети за боксовия спектакъл е голям, като се очаква „Арена Армеец” отново да бъде препълнена. Билети се продават в мрежата на EVENTIM.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ЗА CSKA.BG, В КОЕТО ТОЙ ГОВОРИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ МУ МАЧ, ЗА УСПЕХИТЕ НА БРАТ МУ ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ, ЗА ТОВА, КОЕТО Е ПОЛУЧИЛ ОТ ЦСКА И ЗА НЕВЕРОЯТНАТА БЪЛГАРСКА ПУБЛИКА.

Сподели:          
Коментари от потребители:


 - Николай И.
вторник 11 април, 2017
Стрaхотен Човек! Нaчинa, по който мисли и държaнието му сa зa пример. Товa е поведение нa голям цесекaр. Желaя му много здрaве и победи нa рингa.
СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА