Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24806

Още два медала за ЦСКА
неделя 09 април, 2017  |   2460Още два медала за ЦСКА

Състезателите по самбо на ЦСКА спечелиха още два медала от републиканските първенства, които се проведоха вчера и днес (8 и 9 април) в Панагюрище. След като в събота представителите ни при мъжете грабнаха 6 отличия, днес армейците също си тръгнаха от зала "Асарел Медет" с медали. Галя Иванова взе бронз в категория до 52 килограма от Държавния личен отборен шампионат за жени. От първенството по бойно самбо нашият състезател Десислав Господинов спечели сребърен медал при 74-килограмовите.
Така за два дни в Панагюрище армейците завоюваха общо 8 медала, сред които 1 златен, 2 сребърни и 5 бронзови, а в отборното класиране мъжете на ЦСКА завършиха на третата позиция. 

Сподели:          
Коментари от потребители:


 - Станчо Н.
понеделник 10 април, 2017
Габито защо не се пуска и на самбо.Тя има данни момичето да слага куртката и да мачка.Джудото е хубав спорт защото можеш да се състезаваш и на тепиха и на татамито.За самбиста е тегаво да се пуска на джудо но обратното не е много сложно от личен опит го казвам.По мое време,което не е беше толкова одавна постоянно се въртяхме така и то доста успешно.
СПОНСОРИ

MAX Score

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА