Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 25273

Юбилейната емблема
четвъртък 06 април, 2017  |   1110521Юбилейната емблема

Армейци,

Представяме на вашето внимание новата юбилейна емблема на ЦСКА. По този начин отговаряме на традицията, която се наложи в България, клубовете да създават специални емблеми за своите юбилеи. Само след месец ЦСКА навлиза в своята седемдесета годишнина. За този период завоювахме 31 титли, 20 купи, 4 Суперкупи и играхме три пъти на полуфинал в европейските клубни турнири. Не случайно именно ЦСКА носи прозвището "Убиец на шампиони" с трите елиминации на действащи европейски клубни първенци.

В света има два подхода. Единият е да се направи изцяло нова емблема, както наскоро стори италианският гранд Ювентус. Вторият е да се стъпи на традицията е да се развие настоящата емблема. В ЦСКА винаги е прилаган втория подход при досегашните емблеми. Така правим и сега. Новата емблема съчетава всичко най-добро от съществуващите, като в същото време е по-съвременна. В нея е вложен текст от най-любимата песен на съвременното поколение.

Емблемата е изключително важен символ на клуба, но най-важното за един клуб сте именно вие, привържениците.  Юбилейната емблема е плод на шестмесечния труд на Александър Виденски. Той е внук на живата история на ЦСКА Александър Манов, който от десетилетия е уредник на Музея на спортната слава на ст."Българска армия". Убедени сме, че заедно ще продължим победния ход на ЦСКА в историята и с новата юбилейна емблема ще извоюваме още по-големи вътрешни и международни успехи.

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 87)

 1  2  3  4  5 ...   » 
 - Светослав С.
неделя 09 април, 2017
Емблемата е наистина много красива! Наистина не мога да разбера на какво основание става признаването на историята...всички знаем, че страшно много клубове са се сливали, сменяли са се дружества, сменяли са си имена, какви ли не трансформации са ставали през годините, а за ЦСКА стана най-проблемно това и в уефа не ни признават историята??? Не е редно този, който спечели търга да се кичи с успехите на нашия отбор при положение, че той е по-жив от всякога...Има ли някой по-компетентен, който да каже това онаследяване как би могло да стане за нашия си ЦСКА, а не за някой самозванец, който ще извади по-добра оферта и ще се прави на "велик"???

 - Vladimir V.
събота 08 април, 2017
Новата емблема ми харесва. Изглежда свежо а е и доста модерна, така, че всичко си е супер.

 - Станчо Н.
петък 07 април, 2017
Найдене айде нещастнико отрепко долна изчезни моля те.Недей пиши просто забрави за този сайт гнусно говедо долно.

 - Ivo I.
петък 07 април, 2017
Извинявям се за правописа, исках да напиша истински, вместо "истенски", но емоцията ме води в момента, тъй като не искам в нашия сайт да има хора КОИТО ТРОВЯТ "АТМОСФЕРАТА" НИ!!!

 - Ivo I.
петък 07 април, 2017
До Георги А. Пич не знам, наш фен ли си, или НЕ? ИЛИ си фен на "Делиорманската Орда" или на "ГОВЕДАТА", но ако не си, давай го малко по-кротко и позитивно, ако ОБИЧАШ. Не искам да използвам по-неприятни епитети към теб, както някои истенски "АРМЕЙСКИ" приятели, с които си пишем в сайта ни ТУК.

 - Ivan C.
петък 07 април, 2017
Одобрявам юбилейната емблема.Има добър дизайн и показва историческите дати и успехи на ЦСКА.Предлагам тя да стане основната емблема на ЦСКА.

 - Теодор Р.
петък 07 април, 2017
ЕМЛЕМАТА Е СТРАХОТНА МНОГО МИ ХАРЕСВА!

 - Ivo I.
петък 07 април, 2017
Еммбемата е супер!Не не е супер ПРЕКРАСНА Е!!! Дано се преборим с онези поставени от Сюлейман Делиормански Ку-ви и за старата! Отново споделям мнението на Кристиан и за емблемата на другия ми любим отбор "Арсенал" за 115 годишнината. Явно и двамата сме фенове на ДВА ВЕЛИКИ ТИМА-ЦСКА и АРСЕНАЛ, макар и втория в момента да не играе много ОК, но поне знае, как да ОНОЖДА Делиорманските МАСТИИ!

 - Николай С.
петък 07 април, 2017
Наистина по-добре ще е да я няма долната година.

 - Ivan C.
петък 07 април, 2017
Историята на един клуб се пише от футболистите,феновете и победите.Това което са направили десетките легенди на ЦСКА във времето, никой не може да го отнеме или промени.Емблемата е само един символ,който претърпява различни промени във времето,както и екипите.


1 до 10 (от 87)

 1  2  3  4  5 ...   » 

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА