Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 25429

Обръщение на Пламен Марков
неделя 02 април, 2017  |   7858Обръщение на Пламен Марков

Скъпи армейци,

На първо място искам да ви благодаря за невероятната подкрепа към отбора. Нагледно показахте как се обича и брани любовта. Поклон пред всички вас!

Второто нещо, което искам да споделя пред вас и цялата общественост- изключително разочарован и огорчен се чувствам от начина, по който Лудогорец спечели срещата- груби съдийски грешки, които бяха очевадни и фатални. Недопустимо е мач от такова ниво да се решава по този начин. Недопустимо и срамно. 

Подобни действия НЕ помагат на футбола по никакъв начин, дори по-скоро бих казал, че вредят. Нали искаме да развиваме играта? Стремим се да достигнем големите, да създаваме конкуренция, да вдигаме нивото. Но това няма как да се случи с подобни срещи. 

ЦСКА винаги се е борил за челните места и така ще бъде и занапред. Въпреки всичко, въпреки всички, нашата амбиция е да изградим силен отбор, който да остави сериозна следа не само в България, а и в Европа. 

Апелирам отговорните органи да обърнат внимание на действията на съдиите в снощната среща и да вземат съответните мерки.

С уважение,

Пламен Марков

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 18)

 1  2   » 
 - Станчо Н.
неделя 02 април, 2017
Георги А. завъртя главата на модератора с два три положителни коментара но си знаех,че ще почне отново да сере аз също съм отдавна да бъде изхвърлен от нашият сайт.Той е типичното говедо хейтър и провокатор.

 - Нанко М.
неделя 02 април, 2017
Мисля че е крайно време да вземем треньор на място. Белчев уж си тръгваше при загуба, какво стана?

 - Anatoli I.
неделя 02 април, 2017
ДО създателите на сайта- изхвърлете веднага двете делиормански лайна- Георги А. и Найден Д!!!

 - Boris K.
неделя 02 април, 2017
Ей Георги А. трол.. кога ще го изключат тоя..

 - Иво Ц.
неделя 02 април, 2017
Не е моментът да даваме зор и да критикуваме докато много зли сили ни подливат вода. Нека да си вземем търга и базите, за да има ред. Момчетата ги четат тези неща и не им е приятно. Нека да е градивна критиката. Китанов примерно има напредък при работата с крака. Още трепери, но ще свикне. Трябва да има спокойствие. Вчера наистина се подиграха с нас и то в нашия храм, който иксат и да ни отнемат...

 - Станислав С.
неделя 02 април, 2017
ИВО ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ОБИЖДАМЕ ИМАМ СИ ПРИЧИНИ ЗА ДА ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, АКО СЪМ НАПИСАЛ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ВЯРНО МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ, УВАЖАВАЙТЕ МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ, АЗ ОТ 50 ГОДИНИ СЪМ ФЕН НА ЦСКА И ПРИ МЕН БОЛКАТА Е МНОГО ПО ГОЛЯМА ,МИСЛЯ ЧЕ НЕ ТРЯБВА САМО ДА ГИ ХВАЛИМЕ, А ТРЯБВА И МАЛКО ДА КРИТИКУВАМЕ, ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ МОГАТ МНОГО ПОВЕЧЕ, ЗАТОВА ПРОСТО ИЗКАЗАХ МНЕНИЕ, НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ОПИТА, ОЧАРОВАН СЪМ ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВИ СЕКТОР'Г' ПОКЛОН ПРЕД ТЕЗИ МОМЧЕТА, АЗ СЪЩО БЯХ НА СТАДИОНА В ЧЕТВЪРТЪК ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ СЪМ В ЦВЕТУЩО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ

 - Димитър К.
неделя 02 април, 2017
Господа, не става само с емоции.Това, че имаме различно мнение е добре и не значи че сме разединени.Просто искаме къщичката да се подреди като къща ЦСКА.Цска е в добри ръце, но май пръстите,пръстите трябва да си вършат работата.

 - Иво Ц.
неделя 02 април, 2017
Като пишеш с главни букви посланието ти няма да стигне по-бързо до Гриша Ганчев :) Бъдете малко по-грамотни и спокойни. Много по-напред сме от Левски и вървим с много добро темпо. И докато те са изправени пред фалит, ние градим бази и имидж. Делиорманци ни пречат и в момента сме на война. Това малко или много обърква начертания план и го забавя. Това е тяхната цел. Бъдете обединени!

 - Станислав С.
неделя 02 април, 2017
РЕСПЕКТ ЗА ПУБЛИКАТА, ТЯ БЕШЕ НА НИВО, НЯМА ДРУГА В БЪЛГАРИЯ, А МОЖЕ И В МНОГО ДЪРЖАВИ, ФУТБОЛИСТИТЕ ИМАХА ЖЕЛАНИЕ, ИГРАЕХА НАДЪХАНО, НО НЯМА КОЙ ДА ВКАРА ГОЛОВЕ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ОБВИНЯВАТЕ ВРАТАРЯ И ЗАЩИТАТА, ПРОСТО ТЕЗИ ИГРАЧИ ИМАТ КАЧЕСТВА, НО НЕЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ИЛИ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАУЧИ КАТО ХОРАТА ИЛИ, ИЛИ, ИЛИ, НЯКОЛКО ПЪТИ ПИСАХ, ПОМОЛЕТЕ, ВЕЛИНОВ, НИКОДИМОВ, ПЕНЕВ ДА ПОМОГНАТ С СЪВЕТИ, НЯМА НИЩО СРАМНО, ТРЕНЬОРИТЕ СА НИ ОЩЕ МЛАДИ И ИМА ОЩЕ МНОГО ДА УЧАТ, НЯМА МЯСТО ЗА СЪРДЕНЕ, НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО, ВЕТЕРАНИ ,РЪКОВОДСТВО, ТРЕНЬОРИ, ФЕНОВЕ, ЗА КАУЗАТА ЦСКА, ДА БЪДЕМ ПО СПЛОТЕНИ ОТ ВСЯКОГА----НЕ ТРИИТЕ ПОСТОВЕТЕ, НЕКА СТИГНАТ ДО АРМЕЕЦА ГАНЧЕВ

 - Иво Ц.
неделя 02 април, 2017
Тук има прекалено много разбирачи ми се струва. Даже се чудя дали не са се регистрирали тролове. В ЦСКА се работи ежедневно, но много хора ни пречат. Вижте платформата, в която пишем. Дали не е най-модерната и с най-много информация, една прекрасна телевизия, където можем да слушаме истински интервюта, да гледаме мачове на юношите. Хайде малко по-спокойно и с търпение ;)


1 до 10 (от 18)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА