Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22740


Божидар Чорбаджийски: Благодарни сме за подкрепата (ВИДЕО)
събота 01 април, 2017  |   1743Божидар Чорбаджийски: Благодарни сме за подкрепата (ВИДЕО)

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски коментира за CSKA.BG срещата с Лудогорец. Според него нервите са взели връх. Той е на мнение, че играчите трябва да се реваншират на феновете за претърпения неуспех тази вечер.  Чорбаджийски смята, че отборът трябва да покаже характер в предстоящите плейофи.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО НА БОЖИДАР ЧОРБАДЖИЙСКИ ЗА ЦСКА ТВ.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Милан Е.
понеделник 03 април, 2017
Митко, не е важно какво говорят, а какво играят. Специално за Чорбаджийски не знам дали може да се каже и една лоша дума. В мача с Разград допусна само една по-сериозна грешка - при изнасяне на топката подаде на противник и даде предпоставка за опасна тяхна атака, но за щастие отборът ни бързо се прегрупира и последствия нямаше. В останалото? Кешеру не отправи нито един удар! Заслуга основно на Божидар! Около това момче от набор'95 се шумеше най-малко (Радой Божилов, Васко Попов, Пепи Витанов дебютираха много преди него в първия отбор), но то използва открилия му се шанс във В група и за сезон и половина се превърна в топ-защитник на ниво Първа лига, капитан на ЦСКА и човек, който опазва нападатели от калибъра на Кешеру и Дост! Никак нелошо развитие, нали? Изглежда сериозен, отговорен, целеустремен. Желая му големи успехи във футбола! И първо такива с ЦСКА!

 - Вихрен В.
неделя 02 април, 2017
а бе Димитре, какво искаш бе ,не се ли раздадоха момчетата, има да работят още и това е ясно.като не ти харесва не идвай или бегай на Гейарена. няма ли право да се извини за подкрепата.ако не го направи ще ревеш , ебати привържениците

 - Тома Т.
събота 01 април, 2017
За съжаление съдията реши мача... От друга страна ни липсва класа, главно в атака, но не само. Лятото трябва по-добра селекжция да се направи, ако ще гоним добро представяне в евротурнирите.

 - Димитър К.
събота 01 април, 2017
Капитане,едно и също говорите и повтаряте. Няма ли кой да Ви каже ,че това сте го казали вече?


1 до 4 (от 4)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА