До Армейците ★ ЦСКА • ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ 

Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 14133


До Армейците
сряда 29 март, 2017  |   9185До Армейците

Армейци,

Днес маските окончателно паднаха. Враговете на ЦСКА излязоха наяве и се опитват да влязат с взлом в нашия дом. Две подставени фирми (Еко Депозит Сълюшънс EООД - гр. София, бул.Христо Ботев 28, ет.4, ап.5 и Интегрис Лаб ООД - гр. София 1138, район р-н Младост, ул. "Борис Рангелов" No 30, тел.+02/4424246) и синът на финансовата директорка на Лудогорец Никола Газдов са подали заявка за участие в утрешния търг за активите на ПФК ЦСКА АД. Ние не може и не трябва да допускаме това да се случи. Емблемата на ЦСКА принадлежи на ЦСКА и на никой друг.

Утре всички на Армията в 12:00 часа. Всички трябва веднъж и завинаги да разберат, че никой не може да се гаври с ЦСКА!

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

Сподели:      

Коментари от потребители:

1 до 10 (от 53)

 1  2  3  4  5 ...   » 
 - Теодор Р.
четвъртък 30 март, 2017
БЕЗ ЦСКА НЕМОГА И МИГ ДА ЖИВЕЯ ЗА ЦСКА ЩЕ ВИКАМ ЩЕ СКАЧАМ ЩЕ ПЕЯ ЕМБЛЕМА ЩЕ БРАНЯ ДОРИ С КРЪВТА СИ И В ОГЪНЯ ЩЕ ВЛЯЗА ЗА ПАЗЯ ЧВСТТА СИ!!

 - Пенчо П.
четвъртък 30 март, 2017
Хайде, че стана 11 без 10. Взимайте подръка каквото ви попадне и освен човека на Ганчев друг да не допуснем да влезне.

 - Теодор Р.
четвъртък 30 март, 2017
Домус, знаеш ли какво е това?! Това е нещо, което ти никога няма да имаш! Това е любовта! Това е ЦСКА!

 - nikolai e.
четвъртък 30 март, 2017
haide stiga draskanici po forumite ami da tragvame 4e vremeto napredva mnogo mi e interesno njakoi ot kandidatite dali ste izleze s imeto si ako ne zna4i mafiata e vdeistvie i trjabva zadaljitelno da ja sprem

 - Кристиян Д.
четвъртък 30 март, 2017
Армейци, най-после имаме ЦСКА, какъвто искаме. ЦСКА какъвто го помня от моето детство - с ред, дисциплина, прозрачност, без допускане влияние от мениджърски и всякакви други интереси, с работеща ДЮШ, с ръководител начело, който НАИСТИНА гради базата на отбора и т.н. и т.н. Това е автентичният ЦСКА, в който са вложени ценностите, в които всчики ние, червените привърженици, вярваме и споделяме. Нима онова чудо по времето на боклуците, Лупи (в двата периода), черното (или легално, все тая) тото беше ЦСКА?! Не, не беше, поне не и моят ЦСКА. Гриша Г. може да е всякакъв, със сигурност си има кусури (кой ли пък от нас е светец), но ни даде вярата и надеждата, че отново, след толкова много време, може да се радваме на онзи, истинския ЦСКА, който... още от дете запали моето сърце...Армейци, не трябва да допускаме да ни отнемат този ЦСКА.

 - Иван М.
четвъртък 30 март, 2017
Ако агата вземе емблемата, то не трябва да завършва мач на Лайногорец в Европа!

 - Валери П.
четвъртък 30 март, 2017
Как този нещастник не се засрами.Уш бил цесекар.Всяко зло за добро.Аз лично съм оптимист и вярвам че емблемата ще отиде там където и е мястото.Успех и нищо друго. Само ЦСКА!!!

 - Петър Д.
четвъртък 30 март, 2017
Ако някой друг, различен от Ганчев откупи активите ше последват протести до дупка, докато наглецът не получи заслуженото.

 - Dimitar P.
четвъртък 30 март, 2017
Хм, много интересно, къде бяха тези "инвеститори в емблеми и активи", докато Гришата, строеше и продължава да го прави на Армията и Пънча? Или когато ни взеха лиценза, хм??? Сега на готово, а? Е да, ама НЕ! Марш в дупките, от където сте изпълзяли, мръсни твари - не сте желани на Армията и ще го усетите!!!

 - Асеновски Войн В.
четвъртък 30 март, 2017
Всеки, който ДНЕС може да дойде на Армията, но си намери някаква причина и не дойде : ПО-ДОБРЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ИДВА !!! ЦСКА ИЛИ УМРИ !!!


1 до 10 (от 53)

 1  2  3  4  5 ...   » 

АНКЕТА

Изберете играч на мача Лудогорец - ЦСКА

    Георги Китанов
    Станислав Манолев
    Николай Бодуров
    Божидар Чорбаджийски
    Антон Недялков
    Рубен Пинто
    Петрус Бумал
    Руи Педро
    Густаво Кулма
    Кирил Десподов
    Фернандо Каранга
    Кристиян Малинов
    Давид Симао
    Кевин Меркадо

Футболистът събрал най-много гласове ще бъде определен за играч на мача. Той ще изтегли един от гласувалите за него, който ще спечели фланелка с автограф. Анкетата е валидна до 20:00 на 24 май.Sponsors

M Tel

WINBET

Petrol


СПОНСОРИ

DMD Consult


SponsorsCopyright © 2017 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА


Методи на плащане


#CSKA

-->