Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24214

Михаил Таков: Бяхме като в екшън филм
четвъртък 23 март, 2017  |   1880Михаил Таков: Бяхме като в екшън филм

Председателят на боксов клуб ЦСКА Михаил Таков в момента е в Лондон, където довечера армеецът Радослав Панталеев излиза за четвъртия си мач на полупрофесионалния ринг. Панталеев е част от тима на British Lionhearts и участва в сериите на АИБА(WSB). Вчера Михаил Таков и Радослав Панталеев се оказаха в епицентъра на терористичния акт в английската столица. CSKA.BG се свърза с председателя на боксовия клуб за повече подробности:

- Какво точно се случи в Лондон вчера?

- Точно когато излизахме от пресконференцията за мача се спряхме с Радо да изчакаме групата и да се качим на автобуса. В един момент все едно взехме участие в екшън филм. Чуха се гърмежи, в един момент хората започнаха да бягат. Излезе един въоръжен с два ножа в ръцете. После ни затвориха в парламента и там прекарахме 7-8 часа докато се оправят нещата. Когато излязохме вече всичко се беше успокоило. Добре сме.

- Този инцидент ще окаже ли някакво влияние върху мачовете на Радослав Панталеев?

- Не. Там бяхме всички, които ще играят тази вечер. И двата отбора бяхме в пълен състав. Слава богу няма нито един пострадал. Всички са добре. Мачовете ще се проведат по програма. В 19:30 тукашно време започва вечерта, а Радо ще излезе на ринга около 10 часа.

- А как е Радослав Панталеев след тези събития?

- Добре е. Единствено умората от престоя в парламента може да се окаже проблем. Много време ни задържаха, а после всичко беше оградено с хеликоптери, полиция, жандармерия.

Сподели:          

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА