Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 131 060

4 от 4 за боксьорите на републиканското
вторник 07 март, 2017  |   3622

 
4 от 4 за боксьорите на републиканското

Състезателите на Боксов клуб ЦСКА постигнаха 4 победи в 4 мача на Държавния личен шампионат за младежи до 18 години, който започна днес в Перник.
Първи от армейците на ринга се качи Даниел Владимиров. Той победи противника си Благовест Маринов с 2:1 съдийски гласа в категория до 60 килограма. Утре (8 март) нашето момче ще боксира срещу Янко Илиев в мач от осминафиналите в турнира. 
Напред на републиканското продължава и Виктор Никифоров при 64-килограмовите. Той отказа опонента си Калоян Рашковски във втория рунд. На 1/4-финал Виктор ще се изправи срещу Алекс Тодоров. Двубоят е в четвъртък (9 март).
Армеецът Кристиян Николов в категория до 69 килограма постигна успех над Станимир Кънчев с 3:0 съдийски гласа и си осигури участие на 1/8-финалите в турнира. Там той ще срещне Калоян Йолов. Мачът помежду им е утре (8 март).
Християн Христов (кат. до 91 кг) не се качи на ринга днес, след като противникът му Асен Асенов се отказа. Така армеецът достигна до полуфиналите без бой. В битка за финала Християн ще боксира срещу Вилислав Стоянов, двубоят е в петък (10 март).

Утре (8 март) освен Даниел Владимиров и Кристиян Николов, своите двубои ще изиграят още трима състезатели на Боксов клуб ЦСКА. При 52-килограмовите Мартин Гюров ще срещне Мехмед Филипов, в категория до 60 килограма на ринга ще се качи Аким Акимов за двубой срещу Ибрям Ибрямов, а Иво Иванов (кат. до 69 к) ще се изправи срещу Васил Млекарски. 

Очаквайте подробности за представянето на  армейците на CSKA.BG.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА