Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 140

Йордан Велинов: Разбрахме се с министерството, протест няма да има (ВИДЕО)
вторник 07 март, 2017  |   6163

 
Йордан Велинов: Разбрахме се с министерството, протест няма да има (ВИДЕО)

Председателят на Клуб по водна топка ЦСКА- Йордан Велинов, говори за CSKA.BG след спешната среща в Министерството на младежта и спорта. На нея беше обсъден казусът с намаляването на часовете за тренировки в басейн "Диана" на столичните клубове, сред които и ЦСКА.
До 5 март басейнът работеше до 22:00 часа, като заниманията на ватерполистите започваха от 19:00 часа и продължаваха да края на работния ден на плувния комплекс. Въпреки късния час, над 500 деца от четири столични клуба имаше къде да тренират. От вчера (6 март) ръководството на Национална спортна база взе решение да затвори басейна в 20:00 часа, което остави децата на улицата и ги лиши от любимият им спорт. Поставено в безисходица, ръководството на федерацията по водна топка взе решение да изрази публично недоволството си пред сградата на спортното министерство, което е принципал на Национална спортна база, утре (8 март) от 10:00 часа. На свиканата по спешност среща обаче проблемът беше решен. Ватерполистите на ЦСКА и останалите клубове в столицата ще могат да продължат пълноценни тренировки и басейн "Диана" отново ще работи до 22:00 часа. 
Йордан Велинов коментира за CSKA.BG причините, заради които се е стигнало до промяната в работното време на басейна, финансирането на клубовете у нас и базите в България.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО НА ЙОРДАН ВЕЛИНОВ ЗА ЦСКА ТВ.

Сподели:          
Коментари от потребители:


 - Ваня Г.
вторник 07 март, 2017
Браво...нещо разумно най-после !!!
СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА