Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23543


Стойчо Младенов: Бихме Левски и с девет играчи, и с резервите, и без вратар
петък 03 март, 2017  |   7675Стойчо Младенов: Бихме Левски и с девет играчи, и с резервите, и без вратар

Стойчо Младенов е треньорът, който завинаги остава в историята на Вечното дерби със своите седем поредни победи над Левски. В момента той, заедно със своя екип, води казахстанския тим Кайсар и се готви за старта на първенството, който е на осми март. Младенов говори пред CSKA.BG за своята уникална серия срещу вечния съперник и за спецификата на дербито.

- Вие сте абсолютният рекордьор като треньор във Вечното дерби със седемте поредни победи. Какво е особеното на този мач?

- Това е много специален мач за всички армейци. Тази серия, която я направихме, си остава завинаги в сърцата- и нашите, и техните. Най-важното беше, че я постигнахме точно на тяхната 100-годишнина. Моето име е записано и в историята на ЦСКА, и на Левски. В историята на ЦСКА със златни букви, а в тяхната с много тъга. Това бяха незабравими моменти. Ние си имахме своите проблеми във всеки един от тези мачове. Знаете какво беше състоянието на клуба. И въпреки това с моя екип успяхме да мотивираме и да подготвим отбора за най-доброто ниво в дадения момент и час. За мен това винаги е бил един много специален мач и го показвахме на терена.

- Имате ли любим мач от тази серия от седем победи, които имате над Левски?

- Всичките са ми специални. Ние успявахме да ги победим и с девет полеви футболисти, и с резервите, и без вратар. Така че надмощието беше изцяло в наша полза. Във всички мачове съм бил убеден, че ще победим и съм успял да го предам на футболистите. Това е и заслуга на целия ми екип, които всичките са откърмени с червената идея и които и в момента са с мен в Казахстан.

- Това е мач с много провокации, как предпазвате футболистите?

- Всеки един треньор си има своя методика как да подготви спортно-технически и психически своя отбор. Трябва да се концентрират само върху мача. Това е много важна страна от професията на един треньор. Да е запознат с психиката на всеки един състезател и на отбора. Играчите трябва да са в ръцете на треньора. Виждате и в една Англия случая с Моуриньо и Погба.

- Колко голям фактор е публиката ?

- Публиката е основният и най-важен играч. Нашите фенове са способни да вдигнат умрял от гроба и са го показвали и доказвали през годините особено срещу вечния противник.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 6 (от 6)

 - Любомир Н.
неделя 05 март, 2017
КУЛТОВ ДОКАЗАЛ СЕ СПЕЦИАЛИСТ В РАЗНЕБИТВАНЕ НА РОГАТ ДОБИТЪК.БРАВО СТОЙЧО САМО ЦСКА.

 - Teodor I.
петък 03 март, 2017
Напред към победата !!! САМО ЦСКА!!!

 - Кирил И.
петък 03 март, 2017
Бий,бий,бий говедата рогати ,бий,бий!

 - Ненчо Д.
петък 03 март, 2017
Стойчо велик си !!! Онея сините комплексари на снимка да те видят и им омекват капачките , досега за всичките дербита които съм гледал само ти когато си треньoр винаги съм спокоен ,че ще ги бием и унижим.

 - Ivan I.
петък 03 март, 2017
бат Стойчо - говедубиец...ВЕЛИК!Интересно какво ли би постигнал със една силна селекция от футболисти във ЦСКА както е във момента.Нямал е шанса да работи със нормално ръководство във любимия отбор каквото има във момента.Все някакви престъпници и педали които го ебаваха и саботираха ,а накрая и виновен го изкарваха за нещо евентуално...

 - Даниела Д.
петък 03 март, 2017
Откачам, хайдеееее АРМЕЙЦИ!


1 до 6 (от 6)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА