Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22968


Кубемба и Меркадо тренираха на "Армията" (ВИДЕО)
понеделник 06 февруари, 2017  |   4572Кубемба и Меркадо тренираха на "Армията" (ВИДЕО)

Две от новите попълнения на ЦСКА- Кевин Кубемба и Кевин Меркадо, тренираха за първи път на българска земя. Двамата проведоха занимание на стадион "Българска армия" под наставленията на помощник треньора Даниел Моралес. Футболистите направиха бегови упражнения, след което тренираха и с топка. Третият нов чуждестранен играч в състава- Фернандо Каранга, получи почивка днес, за да оформи всичките си документи, но утре ще се присъедини към Кубемба и Меркадо.
Стамен Белчев даде 3 дни почивка на армейците след тежкия 22-дневен лагер в Испания. Те ще подновят занимания в сряда (8 февруари). Представянето на отбора ще бъде в събота (11 февруари) от 13:00 часа срещу елитния македонски тим Шкендия (Тетово) на стадион "Българска армията". 

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ТРЕНИРОВКАТА НА КЕВИН КУБЕМБА И КЕВИН МЕРКАДО.

 

Сподели:            
Коментари от потребители:


 - Станчо Н.
вторник 07 февруари, 2017
Успех на Каранга ,Кубенба и Меркадо.Радвам се ,че екипът,който дълги години правеше най големите трансфери с най добрите играчи преминавали през България отново работи на ниво и този път за любимият ми клуб.Благодаря на ръководството,че отново ЦСКА има структура,която работи и изгражда а не само консумира.Звучи някак подмазвачески но го казвам от все сърце това,което се случва всеки ден в ЦСКА ме кара отново да се гордея отново да тръпна в очакване на всеки мач на всяка контрола.Очаква ни велико бъдеще,такова за ,каквото сме създадени.УСПЕХ АРМЕЙЦИ!
СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА