Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 105

Ивайло Иванов е спортист №1 на ОСК ЦСКА за 2016
четвъртък 26 януари, 2017  |   10987

 
Ивайло Иванов е спортист №1 на ОСК ЦСКА за 2016

Джудистът Ивайло Иванов спечели приза за спортист на годината на Обединени спортни клубове ЦСКА. Състезателят на армейците, който е и най-добрият български джудист в момента, взе участие на Олимпийските игри в Рио де Жанейро през лятото.

Той получи статуетката си на специална церемония в Централния военен клуб в София. Обединени спортни клубове ЦСКА, заедно със Съюза на Офицерите и Сержантите от Запаса и Резерва, награди всички заслужили спортисти, треньори и отбори.

Футболен клуб ЦСКА стана отбор на годината заради спечелената Купа на България. Тимът на набор 2004 от Академията, воден от Атанас Борносузов, взе приза за най-добър  отбор от школата на футболния клуб. Валентин Антов стана талант №1 на ДЮШ на ЦСКА.

Боксьорът Венсан Киркоров е най-перспективен млад състезател на ОСК ЦСКА, а шахматистката Ралица Маркова е най-добър млад талант за 2016. Волейболен клуб ЦСКА грабна наградата за школа номер 1. Най-перспективен отбор е тимът до 14 години на баскетболния ЦСКА. Клуб на годината стана този по спортна гимнастика. Треньор на 2016 е Юри Инджов от клуба по акробатика, отличен беше и Павел Цеков- един от треньорите на ватерполистите на армейците.

Столична община награди президента на Баскетболен клуб ЦСКА Роберт Гергов и скаута на отбора Георги Панов за принос в развитието на физическото възпитание и спорта в столичните училища.

В категорията за световен принос- мъже, статуетки получиха представители на клуба по акробатика- състезаващите се в четворка Денис Андреев, Борислав Борисов, Венелин Първанов и Христо Димитров. Индивидуалния приз взеха боксьорите Симеон Чамов и Радослав Панталеев, а боксьорката Златислава Чуканова грабна наградата при жените. Състезателят по класическа борба Иван Иванов бе награден за световен принос при кадетите. Георги Стоилов от клуба по класическа борба получи приз за достойно представяне през годината.

За принос за развитието на спорта бяха отличени Божик Златков- създател на клуба по джудо в ЦСКА, Мариян Колев- президент на ВК ЦСКА и собственик на "Хиполенд", "Промаркет", застрахователно дружество "Булинс", сдружение "Червени сърца" и най-голямата фенска фракция в България- Сектор Г.  

За доброто настроение на гостите в залата на Централния военен клуб се погрижиха Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова, а състезатели от клуба по акробатика оставиха без думи зрителите след невероятното си изпълнение.

Очаквайте пълен запис на церемонията в ЦСКА ТВ.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Мирослав М.
петък 27 януари, 2017
Оооох и тук се "пръкнаха" провокатори!!! Имали някакво значение дали г-н Ганчев е бил на награждаването?!!?? Стига вече глупости!!! Толкова ли не разбрахте че Армеиците са интелигентни хора и с подобни безпочвени глупости будите само смях и подигравка!!! Само ЦСКА и напред с Гриша Ганчев......................

 - Борис Т.
четвъртък 26 януари, 2017
Кво стана на ли и Гришока Ганчев щеше да е на награждаването или поредна лъжа на медиите му марионетки


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА