Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22940


Позиция на ръководството относно Павел Головодов
понеделник 16 януари, 2017  |   9321Позиция на ръководството относно Павел Головодов

Армейци,

в последната година и половина Павел Головодов е най-обгрижваното дете на „Армията”. Нашето огромно желание винаги е било да му помогнем да се развива като го предпазим от пороците, характерни за тази възраст. Опитвахме по всякакъв начин да го съхраним като психика и талант, за да може в трудния период, в който се намира, да се концентрира върху футбола, а същевременно да расте като добър и стойностен човек.

За съжаление насреща не получихме нищо. Нито професионално отношение към играта, нито ред в личния му живот. Пак направихме немалко компромиси в името на таланта му. Получавахме обещания и клетви, че всичко е било за последно, но отново и отново се сблъсквахме с добре познатите неща- драстично спаднала спортна форма и дузина груби нарушения на спортния режим. Не искаме да изпадаме в подробности и детайлно да описваме провиненията му и изявите му извън терена. Ще кажем само, че бяха неморални и срамни за футболист, носещ фланелката на ЦСКА.

След като видяхме, че с добро не става, логично с превъзпитателна цел взехме дисциплинарни мерки и му наложихме финансови санкции. И пак с идеята той да се осъзнае и посвети на футбола. За кратко Головодов загатна за промяна, върнахме го в отбора, но после старата песен си започна на нов глас.

Това е истината за нашето разочарование и феновете трябва да я знаят. Павел Головодов с лека ръка пропиляваше своя талант, а така загуби доверието на ръководството, треньорите и съотборниците си. Ние направихме всичко по силите си като клуб, но самият той явно не желае или му е трудно да изгради в себе си дисциплинираност и професионален манталитет.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 9 (от 9)

 - georgi d.
четвъртък 19 януари, 2017
Павка живота си го подреждаш ти.Бъди здрав и дано успееш да се пребориш с всички трудности. Не спирай с футбола.Макар и в друг отбор докажи че можеш да си велик футболист,но никога не забравяй,че си бил част от ЦСКА.

 - Годор Б.
понеделник 16 януари, 2017
Неприятна ситуация,но решението вече е взето.Успех Павка и дано това ти помогне да оъзнаеш,че вече си в света на възрастните и всяко действие има последствия.

 - Жоро Д.
понеделник 16 януари, 2017
Прав е Станчо, ако сега имаше казарма, Павката щеше да влезе в пътя. Жалко, поколения деца се самозатриват, чалгата е.б.а мамата на всичко, изкривиха им се представите на децата за ценности....Но пък за сметка на това, на кой му пука? Важното е някой да лапат, пък нацията нека изчезва!

 - Станчо Н.
понеделник 16 януари, 2017
Жалко но на нас келеши без мозък не ни трябват.След,като загуби всичко му остана само футбола но явно не му пука и за него.Да си ходи с тия сърбежи по кръчмите и дано му дойде поне малко акъла.Има талант но сме виждали неведнъж млади таланти да си пропиляват живота заради една фуста или гаден характер,който само пречи.За такива казармата беше перфектна излизаха,като пчелички и даваха на света само добро.Езък Головодов дано откриеш себе си приятелю дано не извървиш този път по,който си тръгнал.СПРИ СЕ СЕГА!!!УСПЕХ АРМЕЙЦИ!!!

 - СВЕТЛИН Д.
понеделник 16 януари, 2017
ГОЛЯМ ЛЮБОВЧИЯ СЕ ИЗВЪДИ

 - Peter K.
понеделник 16 януари, 2017
Павка згреши,сега може би още не си го разбрал,но ще минат години и ще разбереш какво си пропуснал.Скърбя за теб.

 - Пламен А.
понеделник 16 януари, 2017
Павка а можеше да се къпеш във финска любов.

 - Стоян Л.
понеделник 16 януари, 2017
Само ЦСКА!........за останалото си има ред и дициплина, за всеки който милее за ЦСКА вратата е отворена и за обратното също.......

 - Italiano V.
понеделник 16 януари, 2017
Никой не е по-голям от клуба!


1 до 9 (от 9)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА