Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 134 930

Галчев и Господинов разтрогнаха с ЦСКА
вторник 10 януари, 2017  |   7196

 
Галчев и Господинов разтрогнаха с ЦСКА

Армейци,

Днес по взаимно съгласие бяха разтрогнати договорите на състезателите Анатолий Господинов и Борис Галчев. Ръководството и спортно-техническият щаб на Професионален футболен клуб ЦСКА пожелават на Анатолий и Борис бъдещи успехи!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 10)

 - georgi d.
четвъртък 19 януари, 2017
Бъдете живи и здрави момчета!Успех в кариерата ви по-нататък.Дано имате повече звездни мигове в живота си и винаги обичайте ЦСКА.

 - Светослав Г.
четвъртък 12 януари, 2017
Успех и на двамата,не ще забравим какво направиха за ЦСКА.

 - Georgi A.
сряда 11 януари, 2017
Отдавна трябваше да се отървем от дървото Галчев! Изобщо не трябваше да го връщаме в ЦСКА, след като беше и в Ботев! Толкова слаб и тактически неграмотен футболист рядко се вижда дори в България!

 - Любо П.
сряда 11 януари, 2017
За мен освобождаването на капитана е абсолютна грешка.Галчев може да даде още много на отбора,жалко,че се разделяме с класен футболист като него!Успех капитане!

 - minkoiv m.
сряда 11 януари, 2017
ЦСКА е отбор, който се помни с всеотдайните играчи и силните характери. Собственици и треньори са се сменяли много...Били са за добро и лошо, част от идеята ЦСКА. Но техните следи в съзнанието на привържениците, винаги са светили с отразена светлина. Боби....ти беше звездата на отбора, когато той имаше нужда от силен характер. И светеше..., като такава...със собствена светлина... Ти беше МЪЖ..!11 Затова и получи цялата любов на публиката. УСПЕХ....и...Само ЦСКА !!!

 - Станчо Н.
вторник 10 януари, 2017
Изстрадахме всеки един от тези,които ни извисиха до небесата миналата година.Това обаче е спортът и трябва да си признаем,че отборът със големите армейски сърца не беше достатъчно качествен за да задържи нивото си и в ППЛ.Тежко е да се разделяш с хора,които са намерили място в сърцето ти.Дори и да не ги познаваш лично всички ги чувстваме ,като един от семейството един от нас.Пожелавам им успех дано си намерят по-бързо отбори и да заиграят веднага.РЕСПЕКТ КАПИТАНЕ ТИ ЗАВИНАГИ ОСТАВАШ ЕДИН ОТ НАС ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

 - Ivan I.
вторник 10 януари, 2017
Единствения човек със висок % успешни центрирания и преки свободни удари и най-добрия от 3-мата ни вратари...без коментар!Освен да им пожелая успех и на двамата.Боби завинаги ще остане във моето сърце като капитан на един ГОЛЯМ отбор на ЦСКА ,а втория не се съмнявам ,че ще направи успешна кариера някъде другаде ,поради безспорния си талант.

 - Ивелин С.
вторник 10 януари, 2017
Успех за напред, момчета!

 - Микаел Ж.
вторник 10 януари, 2017
Успех!

 - Александър Ц.
вторник 10 януари, 2017
Успех на момчетата!!! САМО ЦСКА


1 до 10 (от 10)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА