Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22949


Да напълним "Арена Армеец"!
петък 06 януари, 2017  |   2325Да напълним "Арена Армеец"!

Армейци,

Волейболен клуб ЦСКА се завръща на европейската сцена! На 11.01 (сряда) момчетата на Сашо Попов приемат швейцарския Волей Амрисвил в мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на CEV. Двубоят е от 19:00 часа в "Арена Армеец", София. Цените на билетите ще са 10 и 15 лв, а за деца от 7 до 14 години- 5 лева. 

Ръководството на армейския клуб е подготвило много изненади за зрителите, които ще посетят мача. Един час преди срещата на големите екрани в залата ще бъдат излъчени видеоклиповете на 12-те песни от новия албум на Metallica "Hardwired... to Self-Destruct". Феновете ги очаква и томбола с награди и още много изненадите. От клуба обещават хубави емоции за любителите на волейбола и рок музиката.

ЦСКА е начин на живот. Да го изживеем заедно!  

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - roden c.
неделя 08 януари, 2017
Едва днес (08.01.17,) научавам за събитието. А искам да отида за да подкрепя идеята ЦСКА. Сигурно ще успея, но много хора няма да могат,защото събитието не е рекламирано достатъчно. Дано дойдат поне 5000. Дано и студа да не попречи. Дано това е началото на мачовете от волейбола в Армеец арена.

 - Бонка Ц.
събота 07 януари, 2017
Чудесна идея! Но въпросът е и друг - как да подкрепим волейболния ЦСКА, за да тренира там, където са били досега. Моля, от името на много цесекари, г-н Ганчев да помогне на клуба, да осъществи връзка с фирмата, която гони момчетата от сградата. Защото там тренират и много деца. Да загърби факта, че треньорът Сашо Попов подкрепя ЦСКА 1948. Една подкрепа може и да промени мнението му, защото ЦСКА е емблема, а не само собственост.


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА