Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23233


Четирима футболисти от ЦСКА U16 временно отстранени от отбора
петък 23 декември, 2016  |   6067Четирима футболисти от ЦСКА U16 временно отстранени от отбора

Във връзка с инцидента в Спортно училище „Ген. Владимир Стойчев" с футболисти на ЦСКА, които се обучават в учебното заведение, и техни действия, породили уронване на престижа на ПФК ЦСКА, футболистите, родени през 2001 година- Кристиян Сотиров, Живко Панев, Стоян Иванов и Викторио Георгиев са временно отстранени от отбора на ЦСКА U16. Предстои вземане на решение за тяхното наказание. Четиримата са отстранени след разговор с директора на училището г-н Васил Вутев и треньора на отбора Сашо Борисов.

Футболистите от школата на ЦСКА трябва да притежават не само футболни качества, но и човешки такива и да показват навсякъде със своето поведение и морал, че заслужават да бъдат част от голямото семейство на ПФК ЦСКА.

Ръководството на ДЮШ на ЦСКА заявава категорично, че и в бъдеще ще бъде безкомпромисно с футболисти, които уронват престижа на клуба.

С уважение:
Стефан Яръмов
Директор ДЮШ ПФК ЦСКА

 

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Станчо Н.
събота 24 декември, 2016
Прекалено са невръстни за да осъзнаят,че това не е шега с оглед на световните събития и терора идващ от мюсюлманският свят.Просто още не осъзнават,че това води хората да не контролиран страх и паника.Ако бяха на по 20 години разбирам да носят пълната отговорност но това за мен си остава супер невинно да леко прекалено но ,като знам аз ,какво съм правил на 16 тези деца са чисти,като утринна капка роса.Накажете ги но не ги лишавайте от бъдеще.Ще видите доклада на педагога,който ще говори с тях от него ще стане ясно ,че силно съжаляват и гарантирано не са си и представяли,че ще има такива последствия.А тази дето уж припаднала даскалка да си гледа работата.Не лишавайте едни невръстни деца от бъдещето,което имат пред себе си не ги наказвайте прекалено строго.п-с едно време съзрявахме много по-рано сега на 16 знаят английски и се оправят с компютри но не се осъзнават,като индивиди толкова рано за съжаление.

 - Светослав Г.
петък 23 декември, 2016
Когато се случи нещо подобно не може да си заравяме главите в пясъка.Постъпката е прекалено идиотска и наказанието трябва да е безкомпромисно.


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА