Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23551


Петър Лесов: На Питър ще му е много трудно дори да удари Кубрат
сряда 30 ноември, 2016  |   4960Петър Лесов: На Питър ще му е много трудно дори да удари Кубрат

Легендарният български боксьор от ЦСКА Петър Лесов изрази своята увереност, че Кубрат Пулев ще победи Самюел Питър. Олимпийският и двукратен европейски шампион заяви за CSKA.BG, че Кобрата, който също е възпитаник на червената школа, ще се справи с Питър, но мачът няма да бъде лек за българина.

„Ще бъде хубава среща. Питър е добър боксьор. Кубрат обаче е по-подготвен, води по сериозна подготовка с много добри треньори. Мисля, че 100 % поне първите 2, 3 рунда ще играе от дистанция да го види какво представлява, без да търси нокаут. След първите рундове на Питър ще му е много трудно дори да удари Кубрат”.
„Това, че Кубрат се изгради като боксьор в ЦСКА много му помага и сега. В ЦСКА се играе само за първо място. Там е най-голямата дисциплина, което много помага за изграждането на състезателя.”

Що се отнася да евентуален мач за световната титла с другите претенденти- Джошуа или Кличко:
„Аз мисля, че срещу Джошуа ще е по трудно, а срещу Кличко ще има по големи шансове. С Кличко той направи грешка, че скочи още първите рундове. Трябваше първите 3, 4 рунда да се раздвижи, да го изкара от дистанцията и щеше да му е по-лесно. Сега обаче ще бъде много по различно”, добави легендата на ЦСКА и българския бокс Петър Лесов.

Сподели:            
Коментари от потребители:


 - Станчо Н.
четвъртък 01 декември, 2016
Като човек,който не е тренирал бокс но пък човек гледал внимателно абсолютно всички загуби на Вл. Кличко ,които не са много.Та всичките му загуби са само и единствено заради това,че от първата секунда е нападан и не му е давано шанс да си играе неговата игра.Кличко не е боксъор,който можеш да си позволиш да разучаваш на ринга това го правиш преди това, а излезеш ли срещу него просто атакуваш и атакуваш смело но разумно и целиш да го разклатиш да му нанесеш поражения защото ако не му треснеш няколко тежки удара да му размътиш мозъка си загазил и то здраво.И все пак аз не разбирам от тактиката в бокса просто харесвам и този спорт и гледам всичко,което мога.НАПРЕД НАПРЕД НАПРЕД КОБРАТА,НАПРЕД КЪМ ПОБЕДА ЗА НАШАТА СТРАНА.ЩЕ КРЕЩИМ В ЗАЛА АРМЕЕЦ СЛЕД 48 ЧАСА.БОГ И БЪЛГАРИЯ Е С КУБРАТ ДА РАЗЦЕПИМ ЗАЛАТА И ДА ПОМОГНЕМ НА ПУЛЕВ ДА РАЗМАЖЕ ПИТЪР.
СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА