Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 870

Александър Попов: Най-накрая след пет години отново победихме в Дупница
петък 25 ноември, 2016  |   5022

 
Александър Попов: Най-накрая след пет години отново победихме в Дупница

Старши треньорът на ВК ЦСКА- Александър Попов, изрази задоволството си след победата над Марек Юнион-Ивкони с 3:1 гейма в двубой от седмия кръг на Суперлигата. Това е първа победа за армейците като гости в Дупница от 2011 година насам. 
"Сами си го направихме труден мача. В третия гейм имаше някакво отпускане. Този път най-накрая след пет години отново победихме тук. Не случайно отборът на Марек беше четири пъти шампион на България. В състава им има момчета, които четири пъти са ставали шампиони. Може да са по-малко от преди, но все пак ги има. Те внасят необходимия респект и продължиха да се борят. Както виждате два часа и четири гейма си е сериозно постижение.", заяви Александър Попов пред репортер на CSKA.BG
Според Попов публиката е помогнала на домакините да окажат сериозна съпротива в мача и да докарат срещата до четвърти гейм. За финал Александър Попов разкри, че все още няма яснота около датата на първия мач за Купата на CEV срещу швейцарския Амрисвил. Двубоят със сигурност ще се играе в "Арена Армеец", а преговорите с противника за дата на мача- 5 или 11 януари, все още продължават. 

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА